10-20 perces fájásaim voltak éjjel, de miért nem indult be a szülés?
Negyed kettőkor ébredtem az első összehúzódásra. Időnként jöttek, fájásaim voltak,nagyvécéztem is. Fél ötig szenvedtem,egyre erősebbek voltak,de miután lefeküdtem kicsit pihenni,el is múltak. elaludtam és reggel fél hétkor felébredtem,hogy semmi fájás! Tompa hasfájást és derékfájást néha most érzek,mint mikor meg akar jönni a mensi. Most is jön egy összehúzódás épp..Délre megyünk nst-re, az már mutathat fájásokat?
Volt valaki így? Mikor lehet ebből baba vajon? Doki hazaengedhet így?
Köszönöm, 40+4hkm.
Ezek jóslók voltak.
Valószínű hogy fognak látni nst-n kisebb kiugrásokat, de sajnos ettől még hazaengedhetnek,de viszont lehet hogy még éjszaka vissza is mész.:)
Én is ennyi idős terhesen szültem meg a lányom!:)
Sok sikert!
Szia! Én 38 hetesen éreztem hasonló fájásokat éjszaka. (Ha az első terhességemmel lettek volna ilyen fájások, biztosan bementem volna a kórházba.)Másnap én is Nst-re mentem a szülésznőmhöz, elmondtam Neki, hogy miket tapasztaltam az éjjel, megvizsgált, majd közölte, hogy innen csak babával megyek haza. :) Mindez délelőtt történt 11 óra magasságában.
Riasztottuk Apát, hogy iparkodjon, ha részese szeretne lenni kisfia születésénél. :) Aznap másfél óra múlva, 12.30h-kor, gátvédelemmel megszületett a kisfiam. 3 ujjnyira voltam kitágulva, amikor bementem egy ártatlan Nst-re.
Kívánok Neked is hasonló szülést! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!