Mennyibe kerül a szülés mostanában Győrben vagy Mosonmagyaróváron?
7 és 9-es vagyok. Azóta megszületett a kisfiam természetes úton, nagyon hamar, és hála az égnek komplikáció mentesen.
Igazad van, kedves előző hozzászóló. Az én fogadott dokim épp ügyeletben volt, mikor szültem. Megvizsgált, mondta ok akkor most séta, lement a nőgyógyászatra egy betegéhez, nemsokára hívta a szülésznőm, hogy azonnal jöjjön, mert szülünk.
Megjött, 3-4 szer toltam is, közben vágott és már meglett a babám. Párom elmondta, hogy a dumáláson kívül semmit nem csinált, talán egyszer ha megnyomta a hasam.
Jó, utána varrt, az egy örökkévalóságnak tűnt.
Szóval úgy 2 órányi munkáért, ami munkaidejében volt (ha nem fogadom fel, akkor is őnála szülök) fizettem 70ezret.
Mondjuk utána mindennap bejött megnézni, meg végig nagyon lelkiismeretes volt, szóval összességében nem bántam meg. Persze jobb így, hogy nem kellett megdolgoznia nagyon érte.. nekem is meg neki is.
A szülésznőnek 40ezret adtunk, mert tényleg nagyon odatette magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!