Mennyibe kerül a szülés mostanában Győrben vagy Mosonmagyaróváron?
Na az ilyen dokit jól pofán vágnám. Valakinek az egyhavi fizuja neki meg a "napi teendője". Alapból kap pénzt, hogy dolgozik elég pofátlan volt.
Kedves kérdező én Mosonmagyaróváron fogok szülni fogadott szülésznőm van Ő nem miondott tarifát annyit mondott, hogy kérdezzünk utána.
Szülésznőnek 30-40 ezret szoktak adni. Szülészorvosnak szerintem 50 a minimum, de inkább 70, én hallottam olyat is, hogy volt, aki 200 ezret adott a dokinak. Ez az ikres beszólás oltári pofátlan. Nem szívesen kerülnék ilyen orvos közelébe. Aki így viszonyul a pácienseihez, szerintem az élet más területein is hasonló hozzáállású lehet.
Amúgy általában a magánrendelési díj 10-szeresét szokták kérni.
Szia! Az én győri orvosom nem mond fix összeget. Én 70.000 Ft-ot fogok neki adni, és egy személyes, általam készített ajándékot, feltéve ha 100%-ban meg leszek vele elégedve. Az ultrahangos hölgy azt mondta, hogy könnyen és szépen szoktak szülni a kismamái. :)
Tudom, ki mondta a fenti két mondatot. Már az ábrázata sem szimpatikus. Azóta hallottam róla cifrábbakat is. Főleg azokkal ilyen, akiknek szerencsétlenségükre szülésekor pont ő volt ügyeleten. Undorító!
Kedves 1, 2-es!
Megkérdezhetem, hogy most kihez jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!