Megnézzek a szülésröl videot a neten?
Figyelt kérdés
2008. júl. 5. 09:53
1/5 anonim válasza:
én néztem, de semmi szükség rá hogy ez miatt kezdj el félni. Viszont én előtte is ugyanennyire féltem mint most, mert nem volt durvább mint amit elképzeltem...ha úgy gondolod kiváncsi vagy nyugodtan nézz meg egyet, csak ha lehet ne valami komplikációssal kezdd..én a tv-ben is láttam sokat egy olyan műsorban, legtöbször ikrek voltak,és nagyon jól elmondták benne mikor mit kell csinálni, hogyan megy az epidurális érzéstelenítő stb..érdekességnek jó.
2/5 anonim válasza:
Szia!Én szerintem nincs benne semmi rossz ha megnézed a videot.Csak arra kell felkészülni,hogy a te szülésed lehetséges sőt biztos nem ilyen lesz.Én is megnéztem egyet és sajnos azt mondtam,hogy gyerekjáték mert semmi fájdalmat szenvedést nem láttam az anyukán, és igazán nem készültem fel a szülésre ,hogy (ennyire fáj).Nem szabad félned mert neheziteni fogod a szülésedet ki fogod bírni mikor visszagondolsz azt fogod mondani megérte csodálatos érzés mikor oda adják a babúcit a melledre és elfelejtel minden fájdalmat.Sok sikert!
3/5 anonim válasza:
Szerintem felesleges megnézni, mert saját magad elijeszted, minden eset más.Az a fontos, hogy ne félj. Az biztos ,hogy fáj, de rögtön el is felejted. Nekem az első gyerekjáték volt,öröm volt a szülés.
4/5 anonim válasza:
Én nem akarlak befolyásolni. megnéztem néhány ilyen videót (gátmetszés, császár, vízben szülés), és őszintén elmondom, hogy nekem nagyon sokat segített. Eddig csak elképzeltem, hogy hogyan fog lezajlani, amúgy is nagyon féltem,de így, hogy láttam is...megnyugodtam, mert rájöttem, hogy túl lehet élni, és könnyebb a várakozás. ha nem bírod a vér látványát, vagy az ehhez hasonlókat, akkor ne nézzed...ha viszont tudni akarod, akkor mindenképp próbáld meg. Boldog babavárást:)
5/5 anonim válasza:
megnéztem párat. nagyon nagy élmény már így is. nagyon szépnek tartom őket. már alig várom, hogy én is anya lehessek. félni nem félek jobban, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!