Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2csaszarmetszes után engedik...

2csaszarmetszes után engedik 3-jara is megprobalni a sima szulest?

Figyelt kérdés
2gyerekem van mind kettő császárral született sajnos! ! Szeretnék egy 3dik gyereket de félek hogy programozott császárnak kell lennie!
2013. szept. 27. 23:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

Szia! Én egy három császáros, három gyerekes anyuka vagyok. Nem kockáztatnék a helyedben, nekem nem volt kérdés, a harmadik is császár lesz... Én nem bántam, annyira féltettem a babámat, hogy nem is ellenkeztem volna. Nem ezen múlik az anyaság, az elsőnél még voltak ilyen gondolataim, hogy rossz anya vagyok emiatt, de ez már teljesen elmúlt. Ha most ránézek a két nagylányomra és a két hónapos kis Hercegemre, nem érdekel, hogy hogyan születtek, csak az, hogy egészségesek, és én velük tudok lenni :)

Ne félj a program császártól, nekem is az volt a 38. hét végén. Ha megindul magától a szülés, bekerül a szülőcsatornába a baba, onnan már nincs visszaút, nem éri meg a kockázat, ki tudja, hogy ez előző két császár miket csinált ott bent. Nekem a műtét után a doki azt mondta, hogy megizzasztottam, látszott a két császár, sokáig tartott (50 perc), amíg rendbe tettek. Szóval ne kockáztass! Ettől nem leszel rossz anya, sőt!!

2013. szept. 28. 16:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy azért lennék rossz anya mert csaszaros voltam nem ezen múlik ezt tudom! Csak..........rossz, hogy a sok tudatlan id*iota leir! Sogornom ott fujjogott felettem meg hasonlok! Az szamit nekem is, hogy van 2 gyönyörű egészséges gyermekem és velük indul és zárul minden napom! Nekem mindkettő maga a csoda!:-) Ha császár akkar hát császár! Erőt adtatok és ezt Köszönöm!
2013. szept. 28. 18:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Hatalmas nagy hülyeség az ha valaki császárosan szül nem anya mivel nem simán szült!!!!Ki találta ki ezt a nagy baromságot!Az nem anya aki nem tudja felnevelni a gyerekét nem ad neki szeretet meg még sorolhatnám!Császárosok is megszenvednek a babájukért.Én császáros voltam több ok miatt nem tehettem róla ráadásul fizetnem kellett az ügyeletes dokinak hogy császározzon meg mert már nagyon nagy volt a baj.Sajnos az én orvosom baszott bejönni felvenni a telefont és mivel volt dokim nem akartak velem foglalkozni csak majd nem oda lettünk mind ketten.Ja én szenvedtem a gyerekemért attól hogy császáros voltam sőt többet mint aki simán szült...de ezt ne értse senki simán szülő.....pl nagyon nehezen találtak gerincbe kb 20 percet öltem a műtőasztalon meg még sorolhatnám amik jöttek utána sorba de hála itt van és még épp alszik :)))
2013. szept. 29. 08:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Első szülésemről annyit hogy belém is nyomták az oxitocint ezerrel, erőltették h szüljek már meg, utolsó pillanatban vittek császárra 13 óra után amikor már órák óta gáz volt, majdnem elpatkoltm én is meg a baba is. Utána emg 4 hétig rághattuk a körmünket hogy a baba túléli e a kalandot...senkinek sem kívánom. Ezek után azt modntam h 2. császár legyen plánae hogy 1 évre rá következett be a kistesó érkezése. Mi No.ban élünk itt nagyon nyomják hogy próbáld meg természetesen (kérdeztem hogy nem nagyon rövid idő 1 év!! a két szülés között- óó neeeem) de mondtam hogy inkább nem futnék neki, kértek időpontot ennyi volt. 3. nál ugyanez, elmondják hogy lehet, emg hogy nem olyan para mint sokan hiszik, de minek kockáztatni..Nézd azt az oldalát hogy oké heged már így is úgy is van, de az altájad teljesen emgúszta az egész gyerek kalandot :D kevés 3 gyerekes anyuka van akivel ugyanolyan a szex mint a gyerekek előtt...mondhat akárki akármit.
2013. szept. 29. 08:44
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! En is No-ban élek és tudom, hogy egy kicsit erőltetett a simán szülés! Nem kockaztatok ha jön a 3dik akkor császár! Lényeg, h egészséges legyen!
2013. szept. 29. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!