Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2csaszarmetszes után engedik...

2csaszarmetszes után engedik 3-jara is megprobalni a sima szulest?

Figyelt kérdés
2gyerekem van mind kettő császárral született sajnos! ! Szeretnék egy 3dik gyereket de félek hogy programozott császárnak kell lennie!
2013. szept. 27. 23:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

két ismerős próbálta, egyiknek összejött. A másik a kislányával együtt meghalt 4 éve.

Meg tudnám rázni azokat, akik elhiutették sok nővel, hogy a császáros nem igazi nő...

2013. szept. 27. 23:20
 2/15 A kérdező kommentje:
Mi történt az édesanyaval és a babaval?sajnálom! :-(
2013. szept. 27. 23:37
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
Ne akarj kockaztatni,ha akarsz 3.ik babat,ne menj bele a sima szulesbe 2 csaszar utan.... en az elso gyerekemet,siman szultem,masodikat csaszaral,a harmadiknal a dokinak kerdes se volt hogy csaszaros leszek( az voltam,progis csaszar) en probaltam volna a sima szulest,a dokim nem engedte,pontosan azert amit az elso valasziro irt,ugyan ezt mondta a dokim is hogy nagyon nagyon rizikos,es meghalhatok en is meg a gyerek is!
2013. szept. 28. 04:29
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
Az lemaradt,hogy ezt egy normalis,lelkiismeretes.doki ezt alapbol nem engedi meg
2013. szept. 28. 04:36
 5/15 anonim ***** válasza:

hegszétválás, és nem is szülés közben, hanem otthon. Ő december 7-re várta a a babát, az orvosa november közepén azt mondta, sectio pár napon belül. De ő nem ment be a kórházba. Aztán... tanult, okos fiatal nő volt, akit a hülye barátnői vettek rá, mert aki nem spontán szül, az nem anya, nem élmény, nem lesz igazi a kötődés... hát így igazi lett.

De ajánlom a medvebarlang blogot, az írója is két sectio után szült spontán.

2013. szept. 28. 06:34
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mentek a zöld kezek! Sajnos az 1 csaszarom borzalmas volt, begyulladt a heg a 2diknal pontosan ezt hallgattam a kornyetetemtol, hogy az en hibam, hogy nem tudtam megszulni, hogy milyen undorító a heg, nem jó a babanak stb! ! Meg mondtam mindenkinek h inkabb császár mint egy halott baba! Megprobaltam de nem sikerült viszont egészségesek a gyerekeim! Gondoltam, hogy 3jara nem engednek vagyis nem tanacsos de nem voltam benne biztos!
2013. szept. 28. 07:52
 7/15 A kérdező kommentje:
Kedves 1es be tudnad linkelni a blogot?
2013. szept. 28. 07:58
 8/15 anonim ***** válasza:

persze :-) tessék:

[link]

2013. szept. 28. 09:43
 9/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2013. szept. 28. 10:02
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon kevés az esélye, hogy engedik. Nem hordhatod túl, nincs oxitocin, indítás, rásegítés semmivel.

Inkább legyen progis császárom, mint halott babám.

Engem rohadtul nem érdekelt, hogy heg van a hasamon, csak a kisfiamnak nem lett baja a császárnak köszönhetően. Most várom a második babát, valószínűleg ez is császár lesz, de nem bánom. Még egyszer nem szeretném átélni a pánikot, amikor a doki közli, baj van, irány a műtő. Életem leghosszabb 3 perce volt az előkészítés...

Az anyaság nem ezen múlik. Inkább legyen ott egy nem túl szép vágás, de utána a gyerekszobába menjek, ne a temetőbe járkáljak ki.

Nézz rá az egészséges, szépséges gyerekeidre, és gondold át, mit szeretnél? Egy újabb gyermeket vagy néhány ostoba és szűk látókörű egyén elismerését?

2013. szept. 28. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!