A sima keményedést a derékba is lehet érezni?
Kb. 2 órája fáj a hasam. Se ülve, se állva, se fekve nem jó..
Rendszertelenül jön, 6-3-4-10 percenként. Elmentem zuhanyozni, nem múlt el, de nem is lett rendszeres.
A keményedéshez tudnám hasonlítani, menzesz görccsel. A derekamba is érzem, olyan, mintha szét akarnék szakadni (hasam, derekam).
Ez mi lehet?
Hát akkor nem tudom.. A jóslók eddig nem fájtak ennyire.
A méhlepényem el van öregedve. Ma voltam NST-n, semmit nem mutatott..
Ugyanígy voltam pár napon keresztül, csak az NST is mutatta, + nyílik a méhszáj is. Még hányinger és hasmenés is társult hozzá, biztosra vettem, hogy itt az idő. De elmúlt, mindig visszaaludtam, és kb 2-3 napja semmi sincs, a tegnapi NST-n már nem volt még egy keményedés sem. Jósló fájások, amíg nem áll be a rendszeresség, szerintem nem érdemes indulni. Hányadik baba, mert ettől is függ, nekem pl 3., és a lelkemre kötötték, hogy azonnal induljak, mert nagyon gyorsan szültem az első kettőt is.
37+5 h km
sziasztok, bocsi, hogy nem reagáltam. tegnap jöttünk haza a kórházból :)
az nap este hazaküldtek, hogy ezek csak jóslók (akkor már 2 órája szabályos 3 percesek voltak..).
másnap hajnalba visszamentünk 5kor, felvettek az osztályra, aztán haza akartak küldeni megint, hogy ezek nem rendes fájások.. na, ehhez képes este megszületett a kislányunk :)
Gratulálok.:) Sejtettem én.
6. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!