Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A sima keményedést a derékba...

A sima keményedést a derékba is lehet érezni?

Figyelt kérdés

Kb. 2 órája fáj a hasam. Se ülve, se állva, se fekve nem jó..

Rendszertelenül jön, 6-3-4-10 percenként. Elmentem zuhanyozni, nem múlt el, de nem is lett rendszeres.

A keményedéshez tudnám hasonlítani, menzesz görccsel. A derekamba is érzem, olyan, mintha szét akarnék szakadni (hasam, derekam).

Ez mi lehet?

2013. júl. 24. 18:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hányadik héten vagy?
2013. júl. 24. 18:34
 2/13 A kérdező kommentje:
Szombaton töltöm a 38. hetet, tehát 37+4 ma.
2013. júl. 24. 18:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Értem, akkor nem írom, hogy irány a kórház:) Valószínű, jóslók lesznek.
2013. júl. 24. 18:39
 4/13 A kérdező kommentje:

Hát akkor nem tudom.. A jóslók eddig nem fájtak ennyire.

A méhlepényem el van öregedve. Ma voltam NST-n, semmit nem mutatott..

2013. júl. 24. 18:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha továbbra sem múlnak én bemennék a kórházba, nekem sem voltak rendszeresek a fájásaim,pedig már vajúdtam, oxitocint kapta,hogy rendeződjenek!
2013. júl. 24. 20:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
De szerintem meg menj be, mindegy, hogy csak 37. hét. Ez fájás lesz, mégha nem is rendszeres.
2013. júl. 24. 22:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy voltam pár napon keresztül, csak az NST is mutatta, + nyílik a méhszáj is. Még hányinger és hasmenés is társult hozzá, biztosra vettem, hogy itt az idő. De elmúlt, mindig visszaaludtam, és kb 2-3 napja semmi sincs, a tegnapi NST-n már nem volt még egy keményedés sem. Jósló fájások, amíg nem áll be a rendszeresség, szerintem nem érdemes indulni. Hányadik baba, mert ettől is függ, nekem pl 3., és a lelkemre kötötték, hogy azonnal induljak, mert nagyon gyorsan szültem az első kettőt is.

37+5 h km

2013. júl. 25. 07:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Na, mi újság? Enyhült, vagy erősödött?
2013. júl. 25. 21:47
 9/13 A kérdező kommentje:

sziasztok, bocsi, hogy nem reagáltam. tegnap jöttünk haza a kórházból :)

az nap este hazaküldtek, hogy ezek csak jóslók (akkor már 2 órája szabályos 3 percesek voltak..).

másnap hajnalba visszamentünk 5kor, felvettek az osztályra, aztán haza akartak küldeni megint, hogy ezek nem rendes fájások.. na, ehhez képes este megszületett a kislányunk :)

2013. júl. 30. 21:15
 10/13 anonim ***** válasza:

Gratulálok.:) Sejtettem én.

6. voltam.

2013. júl. 30. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!