Császár után sima szülésnél adnak Edat?
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 22:32
1/6 anonim válasza:
Ha kérsz és van rá lehetőség, akkor igen.
2/6 anonim válasza:
Mármint úgy érted, hogy az első babát császárral szülted, és most a második babával sima szüléssel kaphatsz-e Edát?!
Miért ne kaphatnál? Nem kizáró ok a kortörténetben a császár...
Az Eda ha esetleg mégis úgy alakul, hogy megint császár lesz, tovább mélyíthető és akkor császározni is tudnak egyből...
3/6 A kérdező kommentje:
Sok helyen olvastam itt hogy nem adnak, ha az elsőt császárral szültem.
2013. máj. 26. 08:32
4/6 anonim válasza:
Nálunk a nővéremnek nem adtak.Azt mondták,hogy azért,mert muszáj,hogy érezze ha esetleg reped a hegnél.
5/6 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy meg tudnám-e különböztetni a szülési fájdalmakat attól, ha épp reped a heg, szerintem amikor annyira fáj mindened arrafelé, mintha szét akarna repedni, nem mondanád meg, hogy jajj, doktorúr, álljunk le, mert szerintem most elkezdett repedni a heg :)
Ha valóban emiatt nem adnak, az szerintem nagyon sovány...
6/6 anonim válasza:
A hegszétválás teljesen más jellegű fájdalom, mint maga a vajúdás. Azért nem lehet/nem szoktak EDA-t adni, mert abszolút elnyomja a fájdalomérzetet, és a vajúdó, valamint a magzat is életveszélybe kerülHET egy hegszétválás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!