Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sima szülésnél akinek leszívtá...

Sima szülésnél akinek leszívták katéterrel a vizeletét, annak meddig fájt utána még ott?

Figyelt kérdés
3 hete szültem,de még mindig fáj mikor pisilok,mikor fog elmúlni?
2012. jún. 28. 17:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jujj, sima szülésnél mi a búbánatnak katétereznek??

Bocs hogy nem tudok válaszolni, de ez borzasztó lehet.

3x szültem, és soha fel sem merült, hogy ilyet csinálnának...

2012. jún. 28. 18:01
 2/13 anonim ***** válasza:
Engem utána katétereztek, nem is tudtam h szülés közben is szoktak ilyesmit....? Az nekem kb. 2 napig fájt...nem lehet h más gondod van??
2012. jún. 28. 18:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt. Mikor a szülőszobán szülés után nem tudtam pisilni, a nővérkék úgy állították be, mintha valami borzalom lenne. Aztán ismerősöm mondta, hogy nem fáj. Hát, iszonyat megkönnyebbülés volt. Hajnalban műtöttek, utána 2-3 napig volt katéterem, kis "tasakkal" mászkáltam. De egyáltalán nem fájt utána. Az első pisilés volt kicsit fura, de a többi nem.
2012. jún. 28. 18:08
 4/13 A kérdező kommentje:
Hát én sem tudtam,de sajnos mikor jött már a doki hogy akkor kitágultam és indulhat a szülés akkor nyomták fel a csövet és leszívták. És azóta fáj mikor pisilek. Lehet megsértettek ahogy felnyomták a csövet? Nem tudom,de ha másnak nincs ilyen lehet elmegyek orvoshoz. :S :(
2012. jún. 28. 18:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Az lehet, hogy megsértettek valamit. Nekem kb 2-3 napig fájt.
2012. jún. 28. 18:39
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem fájt utána. Amikor csinálták az éreztem egy picit (bár közben hisztiztem egy ágytálért, mire befejeztem, a szülésznő is befejezte:)).

Azért katétereznek, mert a teli húgyhólyag nem engedi rendesen összehúzódni a méhet, és így elég nagy vérzés léphet fel.

2012. jún. 28. 19:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Én 2 infúzióra voltam kötve, nem tudtam felkelni, ezért katétereztek, de nem éreztem akkor sem és utána sem semmit. Szerintem menj el dokihoz, mert ez tuti nem normális dolog.
2012. jún. 28. 21:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem sem fájt. Mondjuk tőlem megkérdezték, hogy tudok-e pisilni, mivel nem tudtam, megkatétereztek, de ha nem mondja a szülésznő, észre se vettem volna. Kérdezz rá esetleg a védőnőnél, vagy ha volt orvosod, nála.
2012. jún. 28. 22:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Engem is katétereztek szülés után, de nekem sem fájt utána.
2012. jún. 28. 22:17
 10/13 gabszem ***** válasza:
engem is katétereztek szülés után, mert nem tudtam felkelni olyan gyenge voltam két napig a sok vérveszteség miatt. nekem azért fájt mert hólyaghurutom lett a katétertől, mert ilyenkor könnyen bejutnak a bacik. Szerintem kérdezd meg a dokit, lehet kéne egy vizeletteszt.
2012. jún. 29. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!