Sima szülésnél akinek leszívták katéterrel a vizeletét, annak meddig fájt utána még ott?
Figyelt kérdés
3 hete szültem,de még mindig fáj mikor pisilok,mikor fog elmúlni?2012. jún. 28. 17:56
1/13 anonim válasza:
Jujj, sima szülésnél mi a búbánatnak katétereznek??
Bocs hogy nem tudok válaszolni, de ez borzasztó lehet.
3x szültem, és soha fel sem merült, hogy ilyet csinálnának...
2/13 anonim válasza:
Engem utána katétereztek, nem is tudtam h szülés közben is szoktak ilyesmit....? Az nekem kb. 2 napig fájt...nem lehet h más gondod van??
3/13 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt. Mikor a szülőszobán szülés után nem tudtam pisilni, a nővérkék úgy állították be, mintha valami borzalom lenne. Aztán ismerősöm mondta, hogy nem fáj. Hát, iszonyat megkönnyebbülés volt. Hajnalban műtöttek, utána 2-3 napig volt katéterem, kis "tasakkal" mászkáltam. De egyáltalán nem fájt utána. Az első pisilés volt kicsit fura, de a többi nem.
4/13 A kérdező kommentje:
Hát én sem tudtam,de sajnos mikor jött már a doki hogy akkor kitágultam és indulhat a szülés akkor nyomták fel a csövet és leszívták. És azóta fáj mikor pisilek. Lehet megsértettek ahogy felnyomták a csövet? Nem tudom,de ha másnak nincs ilyen lehet elmegyek orvoshoz. :S :(
2012. jún. 28. 18:18
5/13 anonim válasza:
Az lehet, hogy megsértettek valamit. Nekem kb 2-3 napig fájt.
6/13 anonim válasza:
Nekem nem fájt utána. Amikor csinálták az éreztem egy picit (bár közben hisztiztem egy ágytálért, mire befejeztem, a szülésznő is befejezte:)).
Azért katétereznek, mert a teli húgyhólyag nem engedi rendesen összehúzódni a méhet, és így elég nagy vérzés léphet fel.
7/13 anonim válasza:
Én 2 infúzióra voltam kötve, nem tudtam felkelni, ezért katétereztek, de nem éreztem akkor sem és utána sem semmit. Szerintem menj el dokihoz, mert ez tuti nem normális dolog.
8/13 anonim válasza:
Nekem sem fájt. Mondjuk tőlem megkérdezték, hogy tudok-e pisilni, mivel nem tudtam, megkatétereztek, de ha nem mondja a szülésznő, észre se vettem volna. Kérdezz rá esetleg a védőnőnél, vagy ha volt orvosod, nála.
9/13 anonim válasza:
Engem is katétereztek szülés után, de nekem sem fájt utána.
10/13 gabszem válasza:
engem is katétereztek szülés után, mert nem tudtam felkelni olyan gyenge voltam két napig a sok vérveszteség miatt. nekem azért fájt mert hólyaghurutom lett a katétertől, mert ilyenkor könnyen bejutnak a bacik. Szerintem kérdezd meg a dokit, lehet kéne egy vizeletteszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!