Ismerősöm autójából leszívták az üzemanyagot (kb.10 litert) ismeretlenek. A tettesek autójuknak rendszámát és típusát felírták. Tegyenek feljelentést vagy tök felesleges?
ha megvan a rendszám, akkor nem ismeretlenek
tanuk vannak?
ha kárt tettek az autóba akkor én tennék, viszont ha valami 20 éves szarról csak lecsavarták a benzinsapkát, és leszívták, akkor nem foglalkoznék vele
most az a 3-4 ezer ft biztos hogy nem ér meg annyit, hogy utánajárjon az ember meg elmenjen vele fél délutánja szerintem
ha megvan a rendszám, akkor nem ismeretlenek
tanuk vannak?
ha kárt tettek az autóba akkor én tennék, viszont ha valami 20 éves szarról csak lecsavarták a benzinsapkát, és leszívták, akkor nem foglalkoznék vele
most az a 3-4 ezer ft biztos hogy nem ér meg annyit, hogy utánajárjon az ember meg elmenjen vele fél napja szerintem
Érdemes lett volna akkor, rendszám alapján elkapták volna gyorsan, és akkor ott lett volna az autójukban a pvc cső. Innentől kezdve egy sima szabs. eljárásban visszakaptad volna a benzint, és ők meg kaptak volna bírságot.
Így utólag felesleges szerintem, hiába van meg a rendszám, nagyon nehéz lesz bizonyítani, hogy ők voltak. Előadják a szokásos kölcsönadtam az autót mesét. Neked megéri?
nem foglalkoznak vele
nem éri el a 20000 forintos kárt így max ejnye bejnye lecseszik őket
tapasztalat
"nem foglalkoznak vele
nem éri el a 20000 forintos kárt így max ejnye bejnye lecseszik őket
tapasztalat"
50.000Ft az értékhatár, és ez alatt szabálysértés, kivéve ha dologi erőszakkal történt. A nem foglalkoznak, és a nem tudnak mit tenni között sok különbség van. Miért szólsz hozzá, ha rossz információt közölsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!