Hogyan oldjátok meg, ha sima vizsgálatkor már vinni kell a kórházi cuccot?
Nekünk is a kocsiban volt, és mikor a doki mondta vizsgálat után, hogy szülni fogunk, megyünk a szülőszobára, akkor a férjem kiment érte. Egyébként a szülőszobai csomag nem olyan nagy, ahogy egy korábbi válaszoló is írta. Nálunk a kórház ki is adta, hogy külön csomag legyen, itt van:
Nekem is így volt, utolsó napokban minden nap mentem vizsgálatra, egyik nap mondta az orvosom, holnap szülőszobai cuccal menjek, mert valószínűleg meg kell indítania (kevés magzatvíz). Másnap reggel mentem a vizsgálatra (taxival) egyedül, kiderült, meg kell indítani. Egy kisebb táska volt nálam, csak szülőszobai cucc (törölköző, papucs, köntös, ásv.víz, szőlőcukor, stb.) Aztán szóltam férjemnek, hogy megindították a szülést, ő akkor jött be a kórházba és hozta a többi pakkomat, amit az öltözőben letett nekem (apás szülés volt). Így a nagy táskám velem együtt került fel az osztályra szülés után.
Szülőszobán még semmi szükség a nagy pakkra. Érdemes érdeklődni, hogy mit adnak szülésre, szülés utánra. Pl. nálam volt nagy betét, de azt nálunk adtak a szülőszobán. Viszont a törülköző jól jött, mert megfürödhettem szülés után még a szülészeti osztályon. Hálóinget, papucsot adtak, viszont ez jól jött, hogy volt nálam, mert fürdés után a sajátomba bújhattam. Babának adtak nálunk ruhát, pelust (ezt csak születése után az elsőt, a többit vinni kellett), viszont babának is kellett egy törülköző a szülőszobai pakkban lennie, mert születése után ebbe tették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!