Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan oldjátok meg, ha sima...

Hogyan oldjátok meg, ha sima vizsgálatkor már vinni kell a kórházi cuccot?

Figyelt kérdés
ugye szokott olyan lenni az utolsó napokba, hétbe hogy ha mész pl. Nstre akkor mondják hogy készülj hogy lehet haza se mész már. nah de most az én cuccom egy gurulos utazonyi, már osszepakoltam.most azt huzzam el magammal vizsgalatra? :D na neeeee.kisebb pakkot meg hogy rakjak ossze?
2013. szept. 16. 08:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Én bent hagytam az autóban és ha kell, akkor ki tudok menni érte
2013. szept. 16. 08:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne vigyél semmit. Ha benn kell maradnod, valaki a családból majd beviszi neked.
2013. szept. 16. 09:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem össze volt minden készítve és a kocsiban volt, soha nem vittem be magammal.
2013. szept. 16. 09:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak egy pici szülôszobai csomagot vigyèl!1hàlòing,törcsi,pici tusfûrdô,papucs,pàr db betèt,eldobhatò bugyi,szôlôcukor,szènsavmentes vìz,telefon, kb.ennyi.Èn így csinàlnàm.Mondjuk velem mindìg jött v.ki màr az utolsò idôben,ès addig kint hagytuk a cuccot a kocsiban.
2013. szept. 16. 09:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi lenn hagytuk a kocsiban. Szerezz magad mellé kísérőt (párod, anyukád, barátnőd, tesód), aki lemegy érte, de szerintem ha megmondod, hogy lenn van a pakkod, csak kiengednek már a kocsiig, elvégre a kórház nem börtön.
2013. szept. 16. 10:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekünk is a kocsiban volt, és mikor a doki mondta vizsgálat után, hogy szülni fogunk, megyünk a szülőszobára, akkor a férjem kiment érte. Egyébként a szülőszobai csomag nem olyan nagy, ahogy egy korábbi válaszoló is írta. Nálunk a kórház ki is adta, hogy külön csomag legyen, itt van:

[link]

2013. szept. 16. 10:37
 7/10 A kérdező kommentje:
nem sok cuccot raktam ossze pedig eddig.... egy vastag kontos, 2 papucs, 4csomag betet, 2haloing, 2szopis melltarto+betet hozza, mellszivo, kicsinek pelenka, meg popsitorlo, mert a korhaz keri, eldobhato bugyi....es ennyi is meg be sem pakoltam ugye sima zokni, asvanyviz, torcsi.....jajj istenem meg jo h 33hetes vagyok, van idom ujratervezni :D kocsink nincs sajnos, gyalog jarok a rendelesre. viszont 10percre van a korhaz es akkor viszek magammal valakit majd ha kell ugorjon haza a cuccokert :)
2013. szept. 16. 13:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Az jó, ha valakit megkérsz, hogy kísérjen el. Nekem is volt mindig kísérőm, vagy a férjem, barátnőm, anyukám, anyósom. Hiába 10 perc ide is a kórház, már nem bírtam elsétálni, valakinek mindig vinni kellett kocsival (már nem tudtam vezetni a nagy hasamtól). Mi itthon tartottuk a csomagot, pont aznap mondtam a férjemnek (akkor együtt mentünk), hogy legközelebb ha megyünk, a kocsiba vigyük le a táskát, és utána már legyen ott mindig. A vizsgálóban folyt el a magzatvíz, a férjem szaladt haza a cuccokért. A szülőszobára amúgy nekem nem is kellett vinni semmit, csak a terhes kiskönyvet + egy papucsot. Törölközőt, hálóinget, betétet, mindent adtak. Ennyi még a táskámban is elfér + egy üveg víz, csomag keksz.
2013. szept. 16. 14:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is pakoltam egy szülőszobára való táskát, külön táskába a baba cuccait és külön táskába a kórházi napokra való cuccokat, ja és én nem vittem pl. betétből sem mindet, egyszerre 10 db volt nálam és a párom úgy is jött minden este és ha kellett valami reggel is be tudott ugrani.
2013. szept. 16. 14:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt, utolsó napokban minden nap mentem vizsgálatra, egyik nap mondta az orvosom, holnap szülőszobai cuccal menjek, mert valószínűleg meg kell indítania (kevés magzatvíz). Másnap reggel mentem a vizsgálatra (taxival) egyedül, kiderült, meg kell indítani. Egy kisebb táska volt nálam, csak szülőszobai cucc (törölköző, papucs, köntös, ásv.víz, szőlőcukor, stb.) Aztán szóltam férjemnek, hogy megindították a szülést, ő akkor jött be a kórházba és hozta a többi pakkomat, amit az öltözőben letett nekem (apás szülés volt). Így a nagy táskám velem együtt került fel az osztályra szülés után.

Szülőszobán még semmi szükség a nagy pakkra. Érdemes érdeklődni, hogy mit adnak szülésre, szülés utánra. Pl. nálam volt nagy betét, de azt nálunk adtak a szülőszobán. Viszont a törülköző jól jött, mert megfürödhettem szülés után még a szülészeti osztályon. Hálóinget, papucsot adtak, viszont ez jól jött, hogy volt nálam, mert fürdés után a sajátomba bújhattam. Babának adtak nálunk ruhát, pelust (ezt csak születése után az elsőt, a többit vinni kellett), viszont babának is kellett egy törülköző a szülőszobai pakkban lennie, mert születése után ebbe tették.

2013. szept. 19. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!