Két hónapja szültem (második gyerekemet). Ér valamit a hasszorító, vagy attól nem húzódik vissza könnyebben a hasam?
Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 14:47
1/2 anonim válasza:
Szia! Én is a másodikat szültem, 3 és fél hete, én nem használtam így nem tudom milyen,elég nagy hassal jöttem haza a kórházból, már nincs nagy hasam, de azért még van mit leadni belőle, bár szerintem ez már csak tornával fog menni. Szerintem a has magától is visszahúzódik, ami marad az már sajna annak köszönhető, hogy terhesség során felszedtünk pár kilót. Le kell tornázni. Én így látom.
2/2 anonim válasza:
Én megvettem előre, de nem használtam, mert a 6 hetes kontrollon azt mondta a dokim, hogy felesleges, ami rajtam van azt már csak tornával lehet leadni. Rajtam nem sok volt, lehet akin sok felesleg van annak érdemes használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!