Járt már valaki így?
Csak nincs ilyen... Bár, bármit ki lehet nézni már egyes emberekből:/
Szerintem szóljon előre, mármint amikor az első napokban van!
39hkm
A férjem előző munkahelyén a kollegáját nem engedték el:( Sajnos vannak ilyen heylek, de én ezt akkorra aljasságnak tartom.
Szerintem előre beszélje meg, hogy ekkorra van kiírva a feleségem és szeretnék ott lenni vele. Mi a menete? mármint úgy értem, hogy ne aznap 11-kor szóljon, hogy beindult a szülés és akkor indulok, hanem jelezze akár hetekkel előre, hogy bármikor várható ésa koor megy.
nálunk is ez volt
a baromfejű főnökével megvolt beszélve hogy aznaptól már hogy rám jön a szülhetnék kap 3 napot,
erre mikor szólt neki hogy megyünk szülni aznap még elengedte de még akkorra meg se lett a baba,csak másnap hajnalba este 9 kor még bejött hozzám de csak hajnal 5 re lett meg reggel 7 kor hívtam fel hogy apa lett,és képzeljétek csak délután 17 után tudott jönni hozzám,mert addig melózott vidéken, másnap sem tudott bejönni mert akkor is vidéken melóztak utána való nap meg már jöttünk haza de még akkor is melózott..
szóval rendes egy főnöke volt..de a pénz nagy úr..
vagy a család vagy a pénz..sajnos a szeretetből nem lehet megélni,.
Olyan hihetetlen, hogy vannak olyan emberek (főnökök )
szerintem alapvető dolog, hogy ilyenkor el engedjék a munka helyéről hiszen egy élet jön a világra aki két embertől származik remélem a párom ott tud lenni majd! Persze fog szólni odabent és ajánlom hogy el engedjék! Köszönöm a válaszokat mindenkinek :)
31+2 hkm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!