Mas is jart mar igy, hogy a babaja szules elott sokat mocorgott?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam hogy a babak a szules elott pihennek,az enyem 3.napja hogy extra sokat ficankol(eddig nyugodt baba volt. 39+4 hetes vagyok,es hetfo ota a babam szinte egesz allo nap mozog,de nagyon,most kezdett el leereszkedni a pocakom is,erzem hogy alul is mocorog(a kezeivel).Ez lehet a kozelgo szules jele.Ugye nincs baja(koldokzsinor tekeredik v.ilyesmi)? Skociaban elek es nem vizsgalnak itt meg,szoval uh-t se csinalnak.Ha nem mocorog akkor kell bemenni a korhazba.Masnak is volt mar ilyen hogy szules elott igy mocorgott?2013. aug. 15. 00:14
1/4 anonim válasza:
Hajaj! Sőt! Az én picikém beállt szépen fejjel lefelé, aztán egy héttel a szülés előtt fekszem, olvasok, egyszer csak érzem, hogy megindult bennem a "világ", tekereg, hát a picikém megfordult bennem, "mint Katiban a gyerek'", ahogy szokták mondani, és popsival kifelé irányította be magát a világ felé.
2/4 anonim válasza:
Az enyém is aktív volt szülés elötti napon. Reggel 7kor szültem.
3/4 anonim válasza:
az én babám annyit taposta a pocakom belülről, hogy volt, hogy sírtam, folyton elevenkedett..
szülés előtti napokon sem volt rest :)
amikor fájások voltak már, akkor valóban nem mocorgott, de a tolófájásokkor - és lehet, hogy csak képzelődtem, de nekem olyan érzésem volt, mintha szülés közben is taposta volna a hasam fent, köldök környékén :)
kint is nagyon toporzékolós, és olyan erős a lába, hogy magam is ledöbbenek. szóval van olyan, aki nyugis, és van, aki nem. szerintem nem lehet általánosítani :)
4/4 A kérdező kommentje:
Igen,azt tudom hogy nem lehet,de eddig nem volt ilyen mocorgos.Ezert remenykedtem benne hogy kibujik a napokban..:) De meg semmi jele,azon kivul hogy ugy erzem magam mint aki nagyon megfazott es faj a mellem ujra(az elejen fajt),josloim neha vannak.
2013. aug. 15. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!