Anyukák, akiknek lustább volt a babája (nem mocorgott annyit) a pocakban, a kinti életben is lustibb, nyugodtabb? És persze fordítva is szól a kérdés: akinek örökmozgó pocaklakója volt, az a baba kint is sokat mocorog, éberebb?
Nyugodt, alig mozgó pocaklakómból idekint egy kész bébiördög lett. 4 hónapos, de folyamatosan mozog, szórakoztatni kell és ha 5 percnél többet alszik, az csodaszámba megy.
Hétfőn volt 4 hónapos.
Először is köszönöm az eddigi válaszokat.
Ezek szerint nem tudni előre mennyire lesz nyugodt vagy nem.
Én jelenleg 25 hetes vagyok, de eddig álommanó, éjszaka is hagy pihenni, bejelentkezik 4-5 óránként, és ennyi.
Várnám a további válaszokat! Köszi Nektek.
Szia!
Kisfiam a pocakban örökmozgó volt, volt hogy egész éjszaka alig aludtam,mert nem hagyott :) (főleg szeles,frontos időben,de ha jó idő volt,akkor is nyomta a bulit,néha már úgy kellett megsimogatnom a pocim,hogy nyugi,kicsit lassabban mert anya már nem bírja)
Most kint is ilyen,meg nem áll, egész nap izgága,mozog keze-lába,nem lehet leállítani, kis huligán :)
6 hónapos most. :)
Köszi a válaszokat! Szóval a feltevésem nem minidg bizonyul igaznak. Azt hittem egy örökké talpon levő gyerek mellé kapok egy nyugisat :)
50-50 százalék. Majd meglátjuk.
Köszönöm a válaszokat Nektek, Boldog Babavárást!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!