Ha egy baba pici korában örökmozgó, akkor valószínűleg akkor is az lesz, ha elindul?
Figyelt kérdés
Mert ha ez így van, akkor én aztán szaladhatok majd utána :)2009. ápr. 2. 16:08
1/1 anonim válasza:
igen valoszinü hogy akkor is érdeklödö lesz és mindent meg akar majd fogni és nézniugy hogy jo ki edzésben lesz részed én nem tapasztaltam de a növéremnek két gyereke volt ilyen mocorgo ,még a baba kocsiba is felált a kislány pedig akkor még nem is járt majd aztán mikor elindult szaladhatot a növérem pilanatok alat eltünt néha a szemünk elöl ,sajnos ebböl majdnem kétszer majdnem baleset történt az uton ugy hogy nagyon vigyáz rá sok türelmet hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!