Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Járt már úgy valaki, hogy fel...

Járt már úgy valaki, hogy fel szakadt a császármetszés hege?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 29. 17:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Aha a párom keresztanyja 4szer császározták,és 2éve megerőltette magát és a beleit a kezében fogta élet mentő műtéte volt :S
2013. ápr. 29. 17:18
 2/15 anonim ***** válasza:
Én nem hallottam még ilyet, nekem is van császárvágásom !
2013. ápr. 29. 17:57
 3/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk max.3 császárt mondanak az orvosok,akkor valószínű ezért.
2013. ápr. 29. 17:58
 4/15 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek. 14 hónappal a császár után befektették program császárra, de éjjel beindult a szülés és hiába szólt a dokik le sem szarták, mire valaki foglalkozott vele, szét nyílt a hasa.
2013. ápr. 29. 18:05
 5/15 anonim ***** válasza:
két év ha nem telik el császár óta, akkor én úgy tudom, hogy mindenképp császárt ajánlanak.
2013. ápr. 29. 18:11
 6/15 A kérdező kommentje:
Jézus isten! Engem is műtöttek, a mai napig rettegek, hogy nehogy bajom legyen!! Doki azt mondta, minden rendben, de félek!
2013. ápr. 29. 20:04
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen császár lett volna neki is, be is fektették, hogy másnap program császár de éjjel beindult q szülés, hiába szólt többször, hogy szül azt mondták ez még nem az, ő nem tudja milyen az, persze mert hülye hiszen csak a 3. gyereke lett. majdnem elvéreztek mind ketten.
2013. ápr. 29. 20:18
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem julius végén lesz 2 éve hogy volt császárom. Most megint babát várok. Még nem tudom szülhetek e természetes úton. Egyébként a heggel nem volt semmi gondom.
2013. ápr. 29. 21:31
 9/15 anonim ***** válasza:
Egy csoporttársam járt úgy, hogy az első szülés után másfél évvel jött a második baba. Hiába veszekedett az orvosokkal, hogy nem akar természetesen szülni, mert császáros volt, azok le se tojták. Az eredmény az lett, hogy szülés közben szétnyílt a heg, felnyílt a hasfallal együtt, így a babát végül onnét vették ki. Mondanom sem kell, cifra pereskedés lett a vége, mert majdnem "ott is maradtak". A sebe persze mai napig megvan, mondta, hogy látszik, hogy igen csúnyán forrt össze a precedens után.
2013. ápr. 29. 23:03
 10/15 A kérdező kommentje:
Tehàt szülés nélkül nem szakad fel? 7 hete műtöttek, és, bár minden oké, odafigyelek!
2013. ápr. 29. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!