Nem lesz bajod.
A max. három császárt nem azért mondják nehogy "kiessenek a beleid" alkalomadtán, de amúgy azt is csak itthon mondják így, ez elég régi szemlélet fejlettebb országokban már úgy állnak hozzá, hogy egyéni kinek mennyi császár javasolt, függ attól, hogy hegesedik stb. A méhed állapota miatt van limit, nem a hasfalad miatt.
De most komolyan annyi műtét van, basszus nénikémnek elvitte a kamion a lábát, úgy varrták vissza, neki se kell attól félni, hogy véletlen mégis leesik, ilyen hülyeséget, hogy mit tudom én milyen sokára kifordulnak a beleid, még nem is hallottam.
Van kutyád/macskád nőstény? Mikor ivartalanítják, akkor keresztbe felvágják az egész hasát, hogy kipakolják, és pár napon belül már tök jól elvan, később meg aztán egyáltalán nem él kímélő életmódot mégsem esnek ki a belei, az ember se annyival selejtesebb! Meg hány műtét van, ennyi erővel bárki bármikor szétnyílhat, meg elhagyhat részeket? Ne higgyetek már el baromságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!