Császárnál az ott lévő orvosok, emberkék is mindent látnak belőlem, ott lent is a puncit?
Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 18:30
11/14 anonim válasza:
Én megértem az aggodalmadat. Nekem a beteghordó srác egy régi kollégám volt. Nálunk úgy zajlott, hogy amíg megkaptam az érzéstelenítőt és előkészítettek, addig Ő is bent votl a műtőbe. Ciki volt nagyon a helyzet.
12/14 anonim válasza:
Az én fogadott dokim meg a szomszédom volt.Jujj de perverz vagyok xD
13/14 anonim válasza:
Jaj ez a szülésnél nem számít és utána sem, hogy ki mit látott :) A lényeg, hogy megszületett a csodálatos gyermeked, ebbe szerintem semmi ciki sincs, hiába a szomszédotok, vagy rokonotok, ö is ere a csodálatos pillanatra fog emlékezni, és max a kisboltba azt hallod majd hogy ö is ott volt ebben a csodálatod pillanatban!
Jó babázást! :)
14/14 anonim válasza:
Hát nekem pedig tök ciki volt és az orvos is egy bunkó volt! Deréktól lefelé teljesen meztelen voltam, terpeszben voltam odacsatolva az ágyhoz. Érzéstelenítésben akarták csinálni, de a béna anesztes nem találta el, úgyhogy éreztem, hogy a doki tesztelés gyanánt a hideg spray-vel a puncimat fújkálta. Majd felvágtak, elhitték végre, hogy mindent érzek és akkor elaltattak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!