Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A császárnál az érzéstelenítő...

A császárnál az érzéstelenítő inekció mennyire fáj?

Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 17:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem semennyire nem fájt!:) De én már azt sem tudtam hogy konkrétan mit csinálnak velem majdnem 1nap vajúdás után.:(
2013. júl. 5. 17:27
 2/13 A kérdező kommentje:

A vérvételi szúráshoz lehet hasonlítani? :)

Mongyuk remélem sima szülés lesz és nem császár :)

2013. júl. 5. 17:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Programozott császárom volt, semmit nem éreztem belőle, semennyire nem fájt, viszont utánna 20 injekciót kaptam itthonra, amit magamnak kellett beadni trombózis ellen.
2013. júl. 5. 17:31
 4/13 A kérdező kommentje:

Te jó isten 20 inekció O.o

abba én belehalok :D

2013. júl. 5. 17:36
 5/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Én világéletemben rettegtem az injekciótól! Mielőtt terhes lettem előtte valamikor gyerekkoromban kaptam szurit,még vérvételre sem jártam.

Jobban paráztam a tűtől mint a szüléstől. Menni mégiscsak muszáj volt,de ha rajtam múlt volna nem megyek. Aztán már a 3.vérvételnél úgy mentem mint aki moziba megy,mikor rám kötötték az infulziót meg sem kottyant!

2013. júl. 5. 17:37
 6/13 A kérdező kommentje:
Én 2,5 hónapon belül 10x voltam vérvételen és már énsem érzem :D
2013. júl. 5. 17:41
 7/13 anonim ***** válasza:

Akkor az érzéstelenítő már semmiség lesz!:D

Egyébként biztos az is számít hogy adják be,milyen a doki. Nekem nagyon ügyes volt az aneszteziológus,rögtön elsőre beadta és tényleg nem éreztem semmit,pedig nem hallani jókat arról ha gerincbe szúrnak.

2013. júl. 5. 17:44
 8/13 A kérdező kommentje:

akkor jó,mert féltem hogy fáj hisz a gerince adják :/ :)

már beszéltem az aneszteziológussal ha császárra kerül a sor és jó dokinak tünik szimpatikus :)

2013. júl. 5. 17:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a kórházban adtak a bőrbe érzéstelenítőt a derékrésznél, így mikor a spinálishoz vezették be a tűt már nem is éreztem, csak mondta a doki, hogy most kenegetni fogja a hátamat... Tényleg csak erre emlékszem. :) Amúgy ne félj, meg leszel annyira szeppenve, hogy fel sem fogod fogni, hogy mi is történik... :) Engem jobban feszélyeztetett, hogy egy szál semmiben ültem az ágy szélén annyi ember előtt, mint az, hogy épp' bökdösnek, pedig én sem bírom a tűt. Amúgy császár után minden nap kapni fogsz popóba méhösszehúzó szurit, szóval utána már nem is lesz bajod a szúrással. :)
2013. júl. 5. 18:12
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszi ez megnyugtató :)

csak azé remélem hogy sima szülés lesz mert nemakarom a popsimat mutogatni h inekciót kapjak bele :)

2013. júl. 5. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!