Mitől függ császárnál hogy mekkora és milyen vágást csinálnak?
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 14:35
1/4 anonim válasza:
Ha volt előző császár, akkor annak a helyén vágnak újra. Ha sürgősségi, akkor több helyen vághatnak. Az az általános, hogy bikinivonalban vágnak, kb. 10-12cm-t. Ha nem fér ki a pici, akkor vágják tovább. Viszont, ha légzésleállás van akár az anyánál, akár a babánál, vagy bármilyen más súlyosabb gond, akkor vágnak hosszában is. Köldöktől egész bikinivonalig, de van, hogy tovább. Illetve olyan is van (sógornőmnek így volt), hogy a köldök és a bikinivonal közt félúton vágták keresztben. Ezt nem tudom,miért alakult így.
2/4 anonim válasza:
Barátnőmnek elég nagy vágása lett,azt mondta,hogy a doki keze beférjen, óriási nagy keze volt!
3/4 anonim válasza:
Engem ikrekkel hosszában vágtak.
4/4 Tica0121 válasza:
Szerintem orvosfüggő. Sürgősségi császárom bolt és olyan gyönyörű a hegem, szintem alig látszik. 4 hete szültem. Már egyáltalán nem fáj, nem érzékelen. Épp csak egy vékonyka csík látszik, de nem mondaná meg senki, hogy az minek a helye... A barátnőmnek szintén sürgősségi császára volt másfél éve, a hege kb kisujjnyi vastag, vörös és érzéketlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!