Mit csinálnak a szülés után a "veszélyes hulladékokkal"?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap erről beszélgettünk a barátnőmmel, tavaly szűltünk és azóta felmerült bennünk :)
Tudom, nem túl guszta kérdés, de érdekelne,hogy szerintetek mit csinálnak a kórházban a méhlepénnyel, köldökzsinórral és egyebekkel?
Gondolom veszélyes hulladék, de ezeket elégethetik? Egyáltalán hol gyűjtik őket? Mármint gondolom egy idő után szaga van ezeknek is....
Bocsi és köszi :)
2013. aug. 8. 22:00
1/5 anonim válasza:
Gondolom ugyanazt, amit az amputált végtagokkal, valószínűleg elégetik, bár igazából nem vagyok kompetens az ügyben, csak nekem ez tűnik logikusnak.
2/5 anonim válasza:
Először megfelelő zsákokba gyűjtik (mint az ambutált végtagokat, vakbelet stb-t), majd rövid időn belül elégetik, mert az a leghigiénikusabb!
3/5 anonim válasza:
2. vagyok, ambutált helyett amputált, természetesen :D
5/5 anonim válasza:
Gyűjtik, hűtőben tárolják, majd krematóriumban megsemmisítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!