Ismerőseim azt mondják, hogy semmivel,mert annál fájdalmasabb nincs. De ez szerintem nincs így. Anno vesehomokom volt, másfél hónapig szenvedtem vele. Emlékszem azt mondta a doktornő, hogy neki is volt vesehomokja, és hogy emlékezzek majd rá, hogy ha ezt kibírtam, akkor a szülést is simán mert az nincs ilyen fájdalmas. Én eltudom képzelni, hogy ez igaz, mert az amikor elkezdtem görcsölni úgy voltam, hogy inkább meghalnék, de ezt nem tudom elviselni...Nektek volt valami olyan ami még a szülésnél is jobban fájt?
Nem volt olyan,ami jobban fájt volna. Egyszer betörött az orrom,az kegyetlen volt,aztán anyukám varrógépével átvarrtam a hüvelykujjam,hát az sem volt kellemes :D
Nagyon fájtak,de a szülés... A közelébe sem ér egyik balesetem sem. Viszont teljesen más az egész,mert akkor tudod,hogy a fájdalomnak oka van és gyümölcse lesz :) ki lehet bírni nyilván, hiszen több milliárd ember született már a földön :)
2013. aug. 8. 21:06
3/23 anonim válasza:
Nem volt. Volt olyan ízületi tok gyulladásom, amikor azt mondtam, inkább amputálják a karomat, de ezt nem bírom ki, nincs ennél fájdalmasabb. Hát tévedtem.:) Nem tudtam ilyet elképzelni. A típusa olyan menstruációs jellegű a kezdeteknél, de sokkal erősebb, aztán én nem is tudnám leírni milyen...a lényeg, hogy nem éreztem ennél erősebb fájdalmat soha, pedig sokmindenen túlvagyok. Igez, a vesémmel még nem volt gond, arról nem tudok nyilatkozni, nem tudom összehasonlítani. De zet már én is hallottam, amit az orvosod mondott, úgyhogy lehet benne valami, az tuti.
2013. aug. 8. 21:10
4/23 anonim válasza:
élve elégetés... :) csak a szülésnak értelme is van, és közben úgyis erre fogsz gondolni. És arra, hogy végre eltűnik az óriási görögdinnye a hasadról, és lesz egy miniatűr emberkéd.
2013. aug. 8. 21:36
5/23 anonim válasza:
Szia! Vesehomokom és 2x vesekövem volt, a szüléshez képest semmiség volt mindegyik, pedig akkor azt hittem ez már a halál..
Én is olvasgattam ilyeneket hogy milyen is a szülési fájdalom, és totál megnyugodtam mikor azt írták hogy vesegörcs jellegű. Hát..
Készülj sokkal sokkal rosszabbra, és akkor pozitívan "csalódsz" :) De egyébként tudod: minden szülés más, lehet hogy neked "csak" vesegörcs szerű lesz.
2013. aug. 8. 22:03
6/23 anonim válasza:
Volt vesegörcsöm,de ôszintèn mondom semmi a szülèshez kèpest.A vègèn màr görcsölt az egèsz testem szinte,azt hittem kiszakad a mèhem,hàt kèszûlj fel nem egy leànyàlom,de persze mint mindenki màs Te is ki fogod bìrni.Aztàn tènyleg van olyan is hogy v.ki fàjdalom nèlûl tàgùl,na az ilyen ember szerencsès :-)
2013. aug. 8. 22:14
7/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) amúgy még nem mostanában tervezem, kb 5 év múlva:)
2013. aug. 8. 22:16
8/23 anonim válasza:
Akkor addig van idôd felkèszûlni rà...Bàr erre nem lehet. :-)
2013. aug. 8. 22:19
9/23 anonim válasza:
Nekem se volt a szülésnél fájdalmasabb élményem.az elsőnél azt hittem,szétszakadok.mondtam is közben. :-) semmihez sem hasonlítható,viszont tényleg lehet úgy is szülni,mintha kevésbé fájna.agyban dől el!!!nekem ez harmadjára sikerült!pedig mindhárom ugyanott jött ki!nézz utána,vannak ezzel foglalkozó lapok.nekem is így sikerült.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!