Ha én, a terhességem utolsó napjaiban x városban tartózkodom, és hirtelen beindul a szülés, ha nem vagyok ebbe az x városba bejelentve helyi lakosként, kötelesek sürgősségin ellátni a szülészeten?
Szia! Igen!
Én az első babámnál voltam így, Pest megye volt a bejelentett, de albérletben laktunk, ahová a tulaj nem engedte, hogy bejelentkezzünk, és ez Nógrád megye volt. Engem elláttak simán itt is, ott is!
Persze,hogy fogadnak.
Én 37.héten az ország másik végében szültem meg,bevállaltam egy temetést,a toron már éreztem,hogy valami nem oké,bementünk az első kórházba,estére meglett a kisfiunk.Szót nem szóltak,hogy mit keresek Debrecenben soproniként,kedvesebbek,segítőkészebbek voltak mint előtte 2 évvel sopronban fogadott dokival és szülésznővel...
Persze!
Barátnőmék a 35. héten nyaralni mentek Pest megyéből Baranya megyébe. Naná, hogy elfolyt a magzatvíz. gyönyörű szülése volt, és elégedettebb volt az idegen dokival, mint a sajátjával.
Offolok bocsi!
De akkor ezzel az erővel ha én nem akarok a területileg illetékes kórházamba menni, akkor bemegyek abba ahol akarok szülni, hogy jaj bocsi itt folyt el a magzatvizem és lássatok el?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!