Mivel lehet összehasonlítani a szülés fájdalmát?
1. ott a pont! :) Pont olyan érzés :D
Nekem is volt vesekövem, és vesehomokom, de az meg se közelítette ezt a fájdalmat!
El kell ismerjem, hogy én a szülés végén már nagyon azt hittem, hogy nem fog menni... az orvosok is azt hitték, de aztán erőt vettem magamon és mégis sikerült...
Komolyan mondom jól bírom a fájdalmat, de eda nélkül nem éltem volna túl, és ugye a kitolásnál már nincs eda, szóval az kegyetlen volt..
Elég friss az élmény 1 hete szültem, és komolyan mondom borzalmas a fájdalom, ott vergődtem a vajúdóban, mert burokrepesztés után rögtön 5 perces fájásaim voltak.. a párom nem élvezte túlságosan, hogy ennyire szenvedek...
Utána jött az eda, a megváltás, mint aki beszívott... mindenem lezsibbadva és nem is fájt már csak egy picikét...
De azt kell mondjam, hogy igaz még pár nap múlva is azt mondtam, hogy én ezt még egyszer biztos nem csinálom végig, már most megváltozott a véleményem!
Igaz hogy iszonyatosan fájt és a terhességem is elég problémás volt, de hidd el, hogy a babavárás varázsos időszakát, egyből visszasírod, ahogy megszültél, és ahogy meglátod a kisbabádat, minden bajod elmúlik! Leírhatatlan élmény, és igaz minden nő meg tudja csinálni, de én most érzem magam nőnek, hogy ezt átélhettem!
1 hetes kismanó anyukája!
Nekem is volt vesegörcsöm, nem tudtam mozdulni, vért vizeltem... Nagyon fájt..
Azt mondták az orvosok, hogy ez rosszabb volt mint a szülés..
Én nem hiszem. Mert akármennyire fájt, és nem tudtam menni, és potyogtak csendesen a könnyeim, a szülest fájdalmasabbnak képzelem..ha "csak" olyan lesz, akkor nem aggódok.
Viszont a szülés fájdalmára a nők nem úgy emlékeznek, mint másra, mert a hormonok egoldják.
Ha a részletekre gondolsz, (itt ekkor és ekkor hogy fájt, vagy a varrás...stb, akkor igen, hiszen nem elfelejti az ember lánya, hanem a hormonok hatására elnyomja az ember az élmény negatív részét.
Ha ez nem így lenne, senki nem szülne 1 gyereknék többet, ez biológia.
Viszont minden szülés más és más, van akinek kipottyan, van aki 10-en20-on órákat szenved vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!