Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tervezett császárnál is kapok...

Tervezett császárnál is kapok valami szülés megindítót vagy csinálnak-e burokrepesztést vagy valamit elötte?

Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem autentikus válasz lesz, tehát nem tapasztaltam meg, hogy milyen a tervezett császár, csak sokat olvastam és másokkal beszélgettem a témában, hisz én is ilyet "szeretnék". Úgy tudom,hogy nincs semmi ilyen jellegű előkészület, mint amit írtál, csak pár vizsgálat még a műtét előtt, katéter és érzéstelenítés és műtét.
2009. márc. 27. 17:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Meg vagyok döbbenve azon, hogy "én is ilyent szeretnék" Ez valamikor a császárok anyjának a kiváltsága volt, de ma már "csak" szükségességből tehetnék meg a magzat és az anya védelmében. Tehát ez nem kívánság müsor. Tessék megszülni természetes úton úgy, ahogy anyáink tették. Nem szoktak belehalni, bár nem is egy táncdalfesztivál...
2009. márc. 27. 21:30
 3/9 A kérdező kommentje:

Mindenképp császároznak, mert farfekvéses a babám!És az orvos nem engedi, hogy természetes úton szüljem meg!

Az orvos mondta hogy tervezett császár lesz!

2009. márc. 27. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó, Nem tudom te mit képzelsz magadról, de hogy az én életembe pofátlan módon beleszólsz, az már durva. El lehet menni a véleményeddel a sóhivatalba.
2009. márc. 27. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Még kiegészítve: téged a kutya nem kérdezett erről. Az ilyenek minek pofáznak, azt nem tudom!
2009. márc. 27. 21:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyetértek 3. válaszoló!!!
2009. márc. 27. 21:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem sem jó kedvemből lesz tervezett császár!Amúgy nem is szeretnék én császárral szülni, de nem lesz más választásom!
2009. márc. 27. 21:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Amint látom még nemigazán kaptál megfelelő választ...

Nekem is tervezett császárom volt, szintén farfekvés miatt. 11kor volt a műtét, 8kor kötöttek infúzióra, mert kell valami "szülés megindító, fájás elősegítő".

Fájást nem éreztem, a gép mutatott valami keveset...

Szóval engem elötte infúzióra kötöttek.

Ja nem repesztenek elötte burkot.

2009. márc. 28. 10:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is tervezett császár lesz. Azt mondta az orvosom, hogy a "műtét" napján reggel kapok beöntést és raknak fel katétert, aztán bekötik az oxytocinos infúzót, annak pár órát kell folynia,valakinek vagy lesznek tőle fájásai vagy nem. Ezalatt folyamatosan nézik hogy mit mutat az NST és még a délelőtt folyamán kiveszik a babát.
2009. márc. 30. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!