Császárnál létezik olyan érzéstelenítés, amelynél a láb nem bénul meg? Altatáson kívül.
Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 21:48
3/7 anonim válasza:
Mivel nagy hasi műtét, helyi érzéstelenítés nem megoldott, így nem, ezen a két módszeren kívül nincs más lehetőség!
4/7 A kérdező kommentje:
hát ez fasza jó :((
Köszönöm, én is gondoltam erre.
2013. szept. 10. 10:31
5/7 anonim válasza:
Figyelj ide! Én nem tudom, Téged műtöttek-e már így, vagy csak előre parázol, de én 6 hete estem át rajta először. Szinte végig 90% volt, hogy az lesz, de én úgy féltem tőle, mint az állat!!! Nagyon-nagyon tudom, mit élsz át! Én (kövezzetek meg érte) kértem egy pici nyugtatót a branülbe, mert bepánikoltam. Annyira szorítottam az anesztes kezét, hogy azt hitte fáj, nem sikerült az érzéstelenítés... :S Gondolhatod... Én azt mondom, hogy kérjél egy kis nyugtatót, a műtét végére, mire áttesznek az ágyra, amin betolnak a megfigyelőbe, kimegy belőled és akkor már mindegy is... Mikor várható a műtét?
6/7 A kérdező kommentje:
egy hónap múlva várható a műtét. És volt már császárom, és nagyon rettegek tőle. Nagyon rosszul viseltem a lábbénaságot. :( Én is bepánikoltam műtét közben, meg a vérnyomásom is felment, szóval nem volt egyszerű az első császárom.
Jelenleg is a bénaságtól félek a legeslegjobban! :((
a nyugtató tényleg segít valamelyest?
amúgy köszi, hogy írtál.
2013. szept. 10. 21:03
7/7 anonim válasza:
A nyugtató nem valamelyest segít, hanem tökéletesen oldott minden feszültségemet!!! Kérd, hidd el, nem fogod megbánni!!! Nagyon együtt érzek veled, de ne feledd: van rá megoldás! javaslom, hogy keress meg egy anesztest, és csusszants neki egy kis lóvét. Meg fogja oldani, hogy ne traumaként éld meg újra!!! Ezt kívánom neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!