Létezik azhogy az epidurális érzéstelenítés nem használ? Császárnál azt adnak mindíg nem? Ha mindent lehet érezni akkor nem kezdenék el a műtétet nem?
Nekem is lett pár ősz hajszálam, az biztos! :D
Csak húzkodást éreztem én is.
Előtte meg hosszú percekig böködtek, h megtudják, érzem-e vhol. Nem éreztem, de én se hittem el, h nem fog fájni! Úgy be voltam t.jva, h még a könnyem is kicsordult! :D
Utólag persze roppant vicces, de akkor szörnyen féltem!
Öhm,hát én nem szültem még,de kaptam már epit,nos tényleg nem lehet érezni semmit,úgy értem fájdalmat nem.Nekem a végbelem mellett kellett műteni,hát én szülő pózban az ágyon,alig 17 évesen,amúgy jó volt.Az epi beadása sem fáj,nekem olyan volt amikor benyomták mint egy orgazmus,de tényleg,igaz nekem nem is fájt semmi,gondolom aki már több órát vajúdott annak ez maga a mennyország.Tényleg nem fáj,olyan mint egy szúnyogcsípés egy kis nyomással,csak nem szabad mocorogni mert ha mellé megy akkor hát szóval lehet baj.Amikor beadták várnak egy kicsit,aztán megszúrkálnak.Engem tűvel elkezdtek szúrkálni,hogy érzem e,hát nem éreztem,de tényleg szólni kell ha baj van.Amikor elkezdték azt sem tudtam mi van,úgy kérdeztem a műtős nővért aki anyum bnője,hogy elkezdték e már.Aztán nemtudom mit csináltak mert ugye a műtős takaró miatt nem láttam,öhm,én végig nevettem az egészet,néha már komoly nemtudtam mit csinálnak velem.Gondolta,hogy ezek itt élvezkednek a nunimon vagy mi?Meg ilyen lökések,ehh mondom.Lehet adtak mást is az epi mellé,mert kicsit olyan voltam mint akit belőttek XD.Amúgy nem érzetem semmit,pedig eléggé vágtak marcangoltak meg nekem is volt belső varrás,nyomást éreztem de fájdalmat nem.A legjobb a vége volt nekem amikor egy csini műtős srác a karjaiban vitt ki XD
Amúgy epnél az a baj,hogy nem lehet megmozdulni sem szinte 1 napig,csaszisoknál asszem spinális van,nah ott 6 óra után kiugrasztanak és visznek fürdeni.Ott majd óvatosan lépkedj,mondjuk mennek veled,de kótyagos leszel kicsit,nah meg nagyon fog fájni a pocid,az sem kellemes,barátnőmnek is császár kellett sajnos,ő be is lázasodott,ezért volt bent több mint egy hétig szegény.Jah és sok folyadék hogy ne fájjon majd a fejed:)
Én spinális érzéstelenítőt kaptam. Az altatóorvos 1-2 percenként "csipkedett", hogy meddig vagyok elzsibbadva.
Visszagondolva nem vészes, pedig és is rettentően paráztam, mert sürgősségi császárom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!