Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárnál mindíg raknak fel...

Császárnál mindíg raknak fel katétert. érzéstelenítés előtt vagy után?

Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen?Mikor veszik ki?
2010. máj. 24. 19:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
nekem érzéstelenítés előtt tették fel,nem volt olyan vészes.másnap vették ki,mikor elhagytam az őrzőt.az rosszabb volt.utána pedig olyan érzésen volt kb 1hétig,mint mikor fel vagyok fázva.de összességében annyira nem szörnyű.
2010. máj. 24. 19:50
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Nekem is érzéstelenítés előtt rakták fel.Nem volt kellemes.Másnap vették ki és nekem is olyan érzésem volt pár napig,mintha felfáztam volna!
2010. máj. 24. 19:54
 3/16 anonim ***** válasza:
50%

Elvileg érzéstelenítés után kellene felrakni, különben nagyon fáj!

Nekem még érzéstelenítés (spinális) beadása után is tompán fájt.

A kivétel gyors, egy pillanatra fáj, de ha adtak fájdalomcsillapítót a műtét után, nem is nagyon érzed.

2010. máj. 24. 19:57
 4/16 anonim ***** válasza:
69%

Spinál után tették fel a katétert,de nem fájt kicsit sem.

Kivételnél nagy levegőt vettem,és már kint is volt.

Reggel volt a császár,és délután már kivették,ezután már sétálhattam.

2010. máj. 24. 20:05
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
Érzéstelenítés előtt tették fel, nagyon féltem tőle, hogy fájni fog, de szerencsére nem éreztem egyáltalán. A kivételnél meg vettem egy nagy levegőt és már kinnt is volt, és utánna sem volt semmijen furi érzésem.
2010. máj. 24. 20:22
 6/16 anonim ***** válasza:
52%

Nekem is érzéstelenítés után tették fel, észre sem vettem. A kivétel picit fáj, de kb 2 mp az egész, talán az első pisilés volt kellemetlen. A spinális helye sem fájt. A nyakam nem mozgattam, így a fejfájás is elmaradt szerencsére.

Este 6-kor volt a műtét és másnap délelőtt kivetettem, mert mászkálni akartam. Azt mondták a nálam tapasztaltabbak, hogy minél hamarabb mocorgok, annál hamarabb helyrejövök.

2010. máj. 24. 20:26
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
Előtte teszik fel ,ha ügyes akkor nem is érzed !
2010. máj. 24. 20:54
 8/16 anonim ***** válasza:
69%
Nyugi, semmi az egész! Én is féltem tőle nagyon, és szinte nem is éreztem. Egyáltalán nem fáj és egy pillanat az egész, én nem is vettem észre, pedig reggel rakták fel és csak délelőtt volt a császárom.
2010. máj. 24. 21:27
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
Kórháza válogatja. Nekem érzéstelenítés előtt tették fel, de nagyon fájt. Bár szerintem azért, mert nem is sikerült nekik elsőre. Mikor kivették akkor már nem fájt annyira, és nem is volt kellemetlen utána sem. Amíg bent volt, addig viszont kellemetlen volt. De már el is felejtettem az egészet:-)
2010. máj. 24. 22:21
 10/16 anonim ***** válasza:
52%
Két császáron vagyok túl. Műtétnél mindig van katéter, hisz nem tudod szabályozni a vizeletürítést a z érzéstelenítés vagy altatás miatt. A katétert ezek elött teszik fel . Egyáltalán nem vészes, csak kövesd az utasításokat! :belégzés, benntartod.. Nekem másnap vették ki . Az sem volt különösebben kellemetlen. Az elsó pár pisilés fura érzés utánna, de semmi vészes!! NO PARA!!!!
2010. máj. 24. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!