Császárnál mindíg raknak fel katétert. érzéstelenítés előtt vagy után?
Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen?Mikor veszik ki?2010. máj. 24. 19:48
11/16 anonim válasza:
Engem eddig 2x katétereztek.
Először az érzéstelenítés előtt tették fel, nem fájt, amikor kivették nagy levegő és már kint is volt, szintén nem fájt. Pisilés pár napig kellemetlen volt.
Másodszor sürgősségi volt, akkor altatás közben tették fel, levétel szintén mint először. A pisiléskor semmi gondom nem volt.
12/16 anonim válasza:
Nekem is érzéstelenítés előtt tették fel, és nekem nagyon fájt. Az egész császárból ez volt a legrosszabb, legmaradandóbb élményem! Én nem értem hogy miért nem mindenhol érzéstelenítés után teszik fel, hisz akkor nem éreznénk semmit! Elhiszem hogy kórháza válogatja, de miért??? Nem az lenne a logikus hogy feleslegesen ne kinozzanak!!??
13/16 anonim válasza:
én érzéstelenítés után kaptam,de semmit se éreztem belöle ahogy abból se amikor kivették!a pisilésnél se éreztem kellemetlenséget ami lehet amiatt volt,mert a hasam jobban fájt!
14/16 anonim válasza:
érzéstelenítés után (bajcsyban) le is pisiltem csóri dokit... este 8 kor szóltam hogy vegyék le rólam az nst gépet hozni akartak kacsát abba nem akartam és éjfélkor meg már amikor a hólyagba nyomta a csövet jött is ki minden
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. máj. 25. 14:39
16/16 anonim válasza:
Érzéstelenítés előtt tették fel, de nem is éreztem. Másnap vették ki, azt sem éreztem igazán, utána sem volt semmi kellemetlenségem belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!