Császárnál az ott lévő orvosok, emberkék is mindent látnak belőlem, ott lent is a puncit?
Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 18:30
1/14 acelsziv válasza:
szerinted mennyire fognak nőként és mennyire "egy újabb terhes beteg" -ként tekinteni rád?
2/14 anonim válasza:
1. Az orvosoknak meg az ott lévö emberkéknek te az x-dik mütét vagy.
2. Eleve nem nézegetnek, hanem dolgoznak.
3. Minden mütétnél csak a mütéti terület vagy szabadon, a többit letakarják.
3/14 anonim válasza:
ezen még nem is gondolkodtam pedig két császáron is túl vagyok. abban a helyzetben téged sem az fog érdekelni.
de amúgy ige,mert nem lesz rajtad bugyi.-de mivel nem hüvelyi uton szülsz-ezért nem az lesz a fő "látnivalójuk" :D
4/14 anonim válasza:
Hát egy szülés legyen az sima vagy császáros nem éppen arról szól, hogy takargassad magadat. mire eljutsz a 40. héthez addigra már annyian láttak lent, hogy már fel sem tűnik, hogy már megint le kell vetkőznöd. Arról nem is beszélve, hogy császár előtt is megvizsgálnak és nem csak hogy látják a lenti részedet, de még ezt azt dugnak is bele.
5/14 anonim válasza:
Hidd el, ott és akkor nem ezzel fogsz foglalkozni. :)
6/14 A kérdező kommentje:
Már túl vagyok rajt 6. hete, de felmerült bennem, hogy vajon látták e?! Na ezt azért kérdezem mert az altató orvos épp az utcabeli fiatal srác volt. Ciki egy kissé a helyzet. Vajon látott ott?
2013. szept. 12. 19:08
7/14 anonim válasza:
Az aneszteziológus semmit nem lát, a fejednél ül, az eltakart műtéti terület mögött, és nézi/regisztrálja az értékeidet, amit a gépeken lát, szóval emiatt nem kell aggódnod! Na meg mire a dokik eljutnak az egyetem végéig, már megtanulnak "húsként" nézni az emberre ;)
8/14 anonim válasza:
Nem a te lenti részed az első amit már látott életében. Szerintem nagyon nem érdekli kinek milyen dolga van ott lent. Arról nem is beszélve, hogy még ha nem is látott ott lent, akkor is ha akarja eltudja képzelni mid van. :D Ha meg nem akarja elképzelni nem fogja akkor sem ha látott akkor sem ha nem látott.
9/14 anonim válasza:
Hidd el nem fogja a kisboltban elmondani Mariska néninek hogy ott voltam a szülésnél és szőrös volt a Julis puncija!!
10/14 anonim válasza:
Nem látott! Le voltál takarva egy zöld papírszerü lepedővel. Engem 2 hete császároztak és a műtősegéd a rokonom volt. Még az orvos sem látott aki műtött! Csak a vágás volt nyíltan, minden más takarva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!