Sopronban melyik nőgyógyásznál tuti a faros szülés esetében a császármetszés?
Figyelt kérdés
kihez menjek aki programozottan megcsinálja a császárt és nem kell természetesen megszölnöm ababát?2013. szept. 6. 11:09
11/17 Judyt77 válasza:
Mindenképp kérdezz rá erre a szalagra a Nagy Bálintnál. Ha anyagilag megoldható, menj el a magánrendelésére és ott tedd fel a kérdéseidet. Ne arra hivatkozz, hogy félsz, mert azt magasról lesz..ja, inkább mondd el neki, hogy az első szülésed sem volt zökkenőmentes és ezért is aggódsz a faros babától. Ha nem mond konkrétat, kérdezz rá, hogy hány százalékban császározza a faros babákat. Hát nem irigyellek, mert nem szeretnek válaszolni. Ezért mondom, hogy magánrendelésre menj el és mondd, hogy a szülésről szeretnéd kérdezni, ezért jöttél. Hátha ott közlékenyebb. Megígérni nem tud semmit, hiszen az érthető, hogy minden a pillanatnyi helyzettől fog függeni. Talán ez a szalag ok lehet császárra.. A doki váltás itt már nagyon hülyén adja ki magát. Bár az sem szentírás, hogy a Nagy Bálint majd pont ráér a szülésedkor és akkor másnál szülsz úgyis. Az nyugtasson, hogy nekik a baba egészsége a fontos, esetleg kérdezd meg az epiduláris érzéstelenítés lehetőségéről is. És az is lehet, hogy "könnyű" szülés lesz! Nekem is azt mondják, hogy álljak hozzá pozitívan...de könnyű mondani, én is félek. Minden jót neked!
12/17 anonim válasza:
Az előző szülésed indított volt? Kaptál epidurált? Mennyi időt hagytak a kitolásra?
13/17 anonim válasza:
Csodalkozom, h Magyaro-on nem akarjak vallalni... Ha minden kötel szakad, senkit nem talalsz, nem tudom, van-e meg ra idö osztrak tebekartyat kivaltani, es Oberpullendorf nem tavolsag Soprontol - itt csak csaszarral vallaljak, ez 100 %, a tebekartya költsegein kivül az orvosnak nem kell semmit fizetned.
15/17 anonim válasza:
A barátnőm faros babát természetesen szülte, nem volt nagy baba 2900 gramm. A dokija tolta volna a műtőbe, de az ügyeletet vezető főorvos nem engedte, 4 ujjnyira nyitva volt. Simán megszült, de speciális ágy és persze felkészültség kell hozzá. Szintén faros babával a másik barátnőmnél megindult a szülés, a dokija hagyta vajúdni, oxit is kapott, éjjel 1kor folyt el a víz, másnap 1után császározták, de császárra is készültek.
16/17 anonim válasza:
Tudom eltelt egy kis idő a kérdés óta, de teljesen értetlenül állok előtte. Hogy farral megszülni engednek?! Én 2014. januárjában szültem. A kiírt időpont hetén derült ki hogy farfekvéses a fiam, aki csinálta az ultrahangot szülésznő egyből a Nagy Bálinthoz irányított, akik kapásból kiírta a császárt. Senkinek nem fizettem semmit, senkitől nem kértem semmit és fogadott orvosom se volt. Alap volt hogy császároznak pedig baromira nem akartam. Viszont tudtam milyen veszélyeket rejt a faros szülés úgyhogy egyezkedni nem akartam, tesóm majdnem ott maradt ez miatt anno, úgyhogy csak kisírtam magam hogy az elképzelt apás szülés kútba ugrott.. Szóval furcsa mert akkora időkülönbség nem volt köztünk.
17/17 anonim válasza:
Előző vagyok. amúgy engem már a Benedek császározott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!