Miért hiszik az olyan sokan hogy a császárral való szülés egy leányálom?
Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 20:30
2/27 anonim válasza:
Én sem panaszkodom. :) Ahogy a barátnőim, rokonaim mesélik a szüléseiket és amiket néha olvasok egy természetes szülésről...hajaj! Azt kell mondjam a császárom leányálom volt. Az már más kérés, hogy életmentő császár volt.
3/27 anonim válasza:
Én két normál szülés után a harmadik gyerkőccel lettem császározva. Minden tekintetben jobb volt, mint a két előző normál szülés.
4/27 gyilokcica válasza:
Ma már jól ki lett vesézve a téma, de ide is csak azt tudom írni, hogy nekem nagyon jól sikerült, nem is fájt. Az első pár felkelésnél is csak húzódott, utána mintha semmi nem történt volna.
5/27 anonim válasza:
Hát akkor én vagyok szerencsétlen három gyors spontán szülés után a negyedik császár és szörnyű volt a császár, pedig én is azt akartam, de utólag még álmomban se jöjjön elő. Azért szülés után 2 órával már szinte majdnem futottam, császárnál meg napokig fél órába bele tellett mire kitudtam mászni az ágyból, iszonyú fájdalmaim voltak.
6/27 A kérdező kommentje:
kedves 5ös válaszoló, akkor egy cipöben járunk, én is nagyon megkínlódtam a császáromat(sürgösségi volt)és csodálkozok ha valaki kéri önszántából a mütétet..
2013. aug. 28. 20:49
7/27 anonim válasza:
Nekem is leányálom volt. Semmi gond nem volt, másnap jobban ugráltam mint a szobatársaim akik szültek.
8/27 anonim válasza:
Én nagyon szenvedtem, majd 1 évig fájt/érzékeny volt utána.
9/27 anonim válasza:
Érdekes, hogy itt mennyi könnyű császáros van, akiket meg személyesen ismerek, egy sem így írja le.
Én simán szültem, és a császározott szobatársak igencsak szenvedtek.
Szerintem azért hiszik, mert tudják, hogy a sima szülésnél micsoda fájdalmat kell átélni, császárnál meg vagy fájdalomcsillapítás, vagy altatás. De hogy utána mi lesz, abba már nem gondolnak bele, csak hogy fájdalom nélkül szülni...
10/27 anonim válasza:
önszántából senki se kéri, orvosilag indokolt, hogy valakit császározzanak.
persze, az más kérdés, hogy pénz beszél..., de most nem ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!