Miért hiszik az olyan sokan hogy a császárral való szülés egy leányálom?
Én nem takarózok ezzel, elmondtam én az összes aggályomat ezzel kapcsolatban, és ha nem lennék róla meggyőződve, hogy ez jobb neki, akkor is a császárt választottam volna. Kivéve ha orvosilag bizonyított tény lenne, hogy a császár bármiféle módon káros a babára. De ez nincs így szerencsére. :) Rengeteg oka lehet annak, ha valaki császárt kér.
- Gátmetszés
- Későbbi vizelet, széklettartási gondok
- Szexuális problémák (emiatt házasságok mennek tönkre)
- Esztétikai gondok (vadhús, félrevarrás)
- Kitolásnál pisi, kaki, hányás (nekem senki ne mondja, hogy nem megalázó odaszarni az orvos orra alá, hiába természetes..)
- Beöntés (sokszor nem előzi meg a kaki-gondot, jobb helyeken progis császárnál nem szükséges, ha előtte nem eszel)
- Férj szemszöge (az enyém elmondta császár után, hogy nagyon örül, hogy így szültem, mert nem tudott volna ugyanúgy nézni rám egy hüvelyi szülés után, de soha nem bántott volna meg az őszinteségével, és ezért nem hagyott volna el.)
- Vajúdás (fájdalomtól való rettegés, nem csak a kényelem miatt)
- Babán alkalmazott dolgok (Ha az én szempontomat nem nézzük, sokan rettegnek attól, hogy vákuum, fogó alkalmazására lesz szükség, ami veszélyes a babára nézve)
- Baba oxigénhiányos állapotának elkerülése
- Baba csontjainak esetleges törésének elkerülése
- Sürgősségi császár elkerülése (nehogy túl késő legyen, ha baj van)
És még millió dolog... ezek mind megtörténhetnek. Emellett számomra eltörpül az, hogy:
- A baba nem kapja meg azokat az állítólagos baktériumokat, amiknek hiánya nem okozott még gondot senkinek.
- Félelem a tűtől
- Félelem az altatástól
- A nehéz felépülés (ami azért ha megnézzük az itteni tapasztalatokat, egyáltalán nem gyakori)
- Belevágnak a babába
- Belevágnak az anyába
Kit mivel bántottam meg, hogy lepontozott?! Komolyan mondom, sokszor elgondolkodom, hogy ez egyes embereknek szórakozás? A válaszolók miért minősítik nem hasznosnak a választ, ha nem ők kérdeztek, csak mint "szakértők" szóltak hozzá, csakúgy, mint én...?!
Az volt a baj, hogy mindkettőt kipróbáltam? Őszintén sajnálom, és elnézést kérek érte... Pfff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!