Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért hiszik az olyan sokan...

Miért hiszik az olyan sokan hogy a császárral való szülés egy leányálom?

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 20:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
A körülményeke sok múlik sztem. Nekem eddig 2 babám született természetesen. Tényleg természetesen. Segítettek, amiben kértem / kellett, néhány öltéssel sikerült megúszni, amiknek se látható, se érezhető nyoma nem maradt. Valahogy a szobatársak mindig császárosak voltak, és én voltam az, aki segített nekik sok mindent, mert nem épp úgy néztek ki, mint akik életük legjobb napjait élik. Főleg akiknek volt ilyen meg olyan élménye is. Szerintem nem lehet általánosítani.
2013. aug. 28. 21:53
 12/27 anonim ***** válasza:

Ne kezdjük újra!:) Mindenki másképp éli meg, de sokan semmit sem tudnak az egészről pro és kontra, mégis ítélkeznek mások fölött. Hallanak ezt meg azt és eldöntik, hogy az úgy van és kész. Talán csak olyannal beszélt, akinek könnyű volt. Nem mindegy, mi az oka, hogyan alakul a felépülés, tervezett, vagy sürgősségi, stb. Szerintem csak ezért hiszik. (Ez nem egy verseny, hogy kinek fájt jobban és az a szuperanya aki bezzeg így is kitolta...)

Nekem 2 volt, az elsővel nagyon megszenvedtem, hosszan vajúdtam, de nem tágultam, a második meg sürgősségi volt, mert levált a lepény. Egyik sem volt leányálom, se a vajúdás, se az aggódás, se a felépülés. De vannak szerencsésebbek.

2013. aug. 28. 22:36
 13/27 anonim ***** válasza:
Hopp, eltűnt a 11. Válasz utsó mondata :)
2013. aug. 28. 22:52
 14/27 anonim ***** válasza:
90%
Az első sima, a második császár. A simánál másnap sétáltam, a császárnál 2 hétig felkelni is 40 perc volt. Azt hittem belehalok. Barinőm magánklinikán szült császárral SPECIÁLIS FÁJDALOMCSILLAPÍTÓT kapott, kutya baja nem volt másnap. Ennyi.
2013. aug. 29. 00:01
 15/27 anonim ***** válasza:

Nekem az osszes baratnom maganklinikan szult csaszarral,es sokkal gyorsabban felepultek,mint en a termeszetes szules utan.Az egyik baratnom 3-bol 1-szer szult allami korhazban,azt nagyon megszenvedte.A masodik nekem is csaszarral,magan korhazban lesz.

Igazabol nem maradt semmi "nyoma" a szulesnek,de annyi remtortenetet hallok borzalmas repedesekrol,meg hogy nagyon tag maradhat a huvely tobbedik szules utan,hogy inkabb nem kockaztatok.

2013. aug. 29. 00:25
 16/27 anonim ***** válasza:
5.ös válaszoló vagyok, nekem is sürgősségi császár kellett. Megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül! A szobában is csak császárosok voltak, és mindenki nagyon szenvedett aki simán szül, meg ott kint futkostak a folyosón. Sosem felejtem el volt egy hölgy aki kint fogadta a családtagját ekkor volt, hogy 4 órája simán szült, kutya baja nem volt, mint ha mi sem történt volna, közben nekem édesapám megérkezett, én is kimentem hát szörnyű állapotban összegörnyedve menésem, mint a csigának nagy fájdalmakkal, hallottam, hogy a hölgy apukája megkérdezte a lányától, most szült ez az asszonyka!? Ő meg válaszolt, nem hanem péntek éjjel császározták!Ez pedig kedden volt!
2013. aug. 29. 05:11
 17/27 anonim ***** válasza:
62%

Egy gyerekem van, 24 órát töltöttem a szülőszobán (3 perces fájásokkal), meg előtte 6 órát vajúdtam a kórházi szobámban.Nagyon hosszú volt nekem.

Miközben a szülőszobán vártuk, hogy megtörténjen a csoda, a császáros kismamák "jöttek-mentek".Bejött szülni 3/4 8-ra semmi fájással,vigyorral az arcán, 1 óra múlva már "ki is kapták" a babáját és tolták kifelé.Amikor ezt láttam én is azt akartam, hogy most már belőlem is szedjék ki azt a gyereket, mert elég volt.

Amúgy a következőt is természetes módon szeretném szülni, de csak a baba miatt, mert tudom, hogy neki az a jobb, neki jobb, ha megvan a születés élménye.Ha magam miatt választhatnék akkor egyértelműen császárt szeretnék,csak bemenni és kijönni, úgy, hogy minden rendben volt.De mondom a baba miatt a következőt is természetes módon szeretném.

2013. aug. 29. 07:24
 18/27 anonim ***** válasza:
50%

Én nem hiszem. Első babám spontán született, a második császárral. Mindkét tábort képviselem, nem a levegőbe beszélek. Már maga a császár MŰTÉT sem leányálom, nekem adtak nyugtatót, annyira féltem, és sokat beszéltem a félelem miatt (nekem ezt hozta elő), és zavartam az orvosokat, akik a műtőben voltak... :(

Utána 3-5 napig egyedül egyáltalán nem ment a felkelés, állandóan sírtam... lelkileg is horror volt, pedig soha nem vártam meg a 4-6 órát, hogy újabb fájdalomcsillapítókat vegyek be...!!!

A spontán első szülésem után 2 óra kötelező fekvés, aztán zuhanyzás, és a karomon a Picimmel sétálva szoptattam egész éjjel, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Annyira fel voltam dobva, hogy egy szemet nem aludtam, 3/4 5-kor sikerült elaludni, mikor is 5 órakor érkezett a csecsemős, hogy hozott tiszta ruhát (az este 8-kor született!!!) babámnak! :D Biztos, gondolta, hogy a másik már koszos! :)

Szóval nem kérdés, hogy mi a jobb. Már, ha van választás. Nekem nem volt, mert levált a lepény, mint az egyik hozzászólónak is... .(((

2013. aug. 29. 07:36
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Mert még nem volt benne részük, és mert túl kombinálják a természetes szüléssel járó fájdalmat kellemetlenséget. Egyébként ez nagyon változó. Valaki jól bírja valaki nem.
2013. aug. 29. 12:09
 20/27 gyilokcica ***** válasza:
62%

Nagyon sokan nem tudnak elvonatkoztatni attól, hogy a hüvelyük egy intim testrész. Én sem. Egyáltalán nem akartam, hogy nekem ott vágjanak, varrjanak, hát még, hogy ott kelljen kinyomnom egy gyereket. Nem is beszélve a sokszor napokig tartó vajúdásról. Én több orvossal is beszéltem, le is írtam már sok helyen a véleményem, miszerint a babának is jobb a császár. Nem kell ezzel egyetérteni, és meggyőzni sem lehet az ellenkezőjéről.

Komolyan nem értem. Ha nem irigységből, akkor mégis miért szólják le azokat, akik császárt kérnek??? Nem mindegy az nekik, hogy a másik hogy szül? Nem lehetne végre békén hagyni egymást?

2013. aug. 29. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!