Akinek az első szülése " borzasztó" volt ( elhúzódó vajúdás, hosszú kitolás, hasbakönyöklés, kézzel tágítás, vágás- repedés. ), hogyan alakult a második szülés?
Az első szülésem borzasztó élményként maradt meg bennem( persze leszámítva a kisfiam kibújását)
16 órát vajúdtam, szinte végig oxytocint kaptam. Emiatt erős, gyakorlatilag egybefüggő fájásaim voltak. Nagyon lassan tágultam, ezért kézzel rásegítettek . A végén úgy kellett kikönyökölni belőlem a kisfiamat,mert semmi erőm nem maradt. Másfél óra volt a kitolás. Vágtak, repedtem, másfél órán keresztül stoppoltak. Napokig menni alig bírtam... Ez már több mint két éve volt. A mai napig bűntudatot van amiatt, hogy amikor megszületett a fiam, az volt az első gondolatom, hogy végre vége... Most megint babát várok, és szó szerint rettegek a szüléstől, rémálmaim vannak... Már a császár is megfordult a fejemben, csak azt a rengeteg megaláztatást ne kelljen átélnem...
nekem ez segített. az első fájástól kezdve 6 óra alatt meglett a baba. ja és meg kell beszélni vele, hogy igyekezzen kifele mert nagyon várjátok!! :) Csak pozitívan mert nagyon sokat segít! Nem szabad félni mert azzal csak leblokkolod magad! Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!