Igaz, hogy csinálnak császármetszést mindenféle érzéstelenítés nélkül?
Figyelt kérdés
36 hetes kismama vagyok és múlt héten találkoztam egy volt osztálytársammal. Mondtam neki, hogy még mindig faros a baba (de bízom benne, hogy megfordul még!) és az uh szerint elég nagy, így esély van császárra. Erre ő, hogy egyik ismerősének állítólag annyira sürgős volt kivenni a babát,h. semmiféle fájdalomcsillapítást nem kapott. Először kiröhögtem, mondván, már nem az ókorban vagyunk, ilyet nem csinálnak, de annyira erősködött, hogy most nem bírom ezt kiverni a fejemből. Tényleg van ilyen?2009. okt. 31. 17:46
1/15 anonim 

válasza:

Ez hülyeség! Ha nagyon gyors altatásra van szükség, akkor is meg tudják csinálni és meg is csinálják. Ne idegeskedj ezen!
4/15 anonim 

válasza:

Azt nem élte volna túl az anya...
Max helyi érzéstelenítés, vagy injekció, vagy gáz, de valami tuti van, csak úgy nem vágnak minden nélkül főleg nem ekkroát....
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Nekem is hihetetlen, de azóta akaratlanul is ez motoszkál a fejemben.
2009. okt. 31. 20:46
6/15 anonim 

válasza:

Szia!
Ez hülyeség. Ilyen nincs.
Nekem is sürgősségi császárom volt. Amikor fellépett a komplikáció, a főorvos annyit mondott, hogy csak perceink vannak. Mégis kaptam spinális érzéstelenítést.
7/15 anonim 

válasza:

Na ezért ne hallgass senkire, amikor ilyenekkel ijesztgetnek. Utána meg jót röhögött gondolom az illető, hogy jól beparáztatott. Nem volt szép dolog tőle!!!
Manapság olyan jó érzéstelenítők és altatók vannak, hogy 2 perc alatt nem érzel semmit. Emiatt ne aggódj.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ezek szerint jól esett megszívatnia...
2009. nov. 1. 09:17
9/15 anonim 

válasza:

Lehet hogy ahhoz is hülye volt hogy rájöjjön, elérzéstelenítették!
10/15 anonim 

válasza:

Szia! Mivel a császár hasi műtét, így gondolj bele olyan mintha valakit kerékbe törnének. Ki sem bírná! Szerintem aki mondta neked annak annyi sütnivalója volt csak, hogy nem altatásban császározták, és ebből levonta a következtetést hogy nem kapott semmi érzéstelenítőt. Jaj te jó ég hogy ilyet tényleg hallani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!