Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Igaz, hogy csinálnak császárme...

Igaz, hogy csinálnak császármetszést mindenféle érzéstelenítés nélkül?

Figyelt kérdés
36 hetes kismama vagyok és múlt héten találkoztam egy volt osztálytársammal. Mondtam neki, hogy még mindig faros a baba (de bízom benne, hogy megfordul még!) és az uh szerint elég nagy, így esély van császárra. Erre ő, hogy egyik ismerősének állítólag annyira sürgős volt kivenni a babát,h. semmiféle fájdalomcsillapítást nem kapott. Először kiröhögtem, mondván, már nem az ókorban vagyunk, ilyet nem csinálnak, de annyira erősködött, hogy most nem bírom ezt kiverni a fejemből. Tényleg van ilyen?
2009. okt. 31. 17:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség! Ha nagyon gyors altatásra van szükség, akkor is meg tudják csinálni és meg is csinálják. Ne idegeskedj ezen!
2009. okt. 31. 17:52
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez baromság!
2009. okt. 31. 18:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
nem, ilyen nem létezik.
2009. okt. 31. 19:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem élte volna túl az anya...

Max helyi érzéstelenítés, vagy injekció, vagy gáz, de valami tuti van, csak úgy nem vágnak minden nélkül főleg nem ekkroát....

2009. okt. 31. 20:05
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nekem is hihetetlen, de azóta akaratlanul is ez motoszkál a fejemben.

2009. okt. 31. 20:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ez hülyeség. Ilyen nincs.

Nekem is sürgősségi császárom volt. Amikor fellépett a komplikáció, a főorvos annyit mondott, hogy csak perceink vannak. Mégis kaptam spinális érzéstelenítést.

2009. okt. 31. 21:05
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Na ezért ne hallgass senkire, amikor ilyenekkel ijesztgetnek. Utána meg jót röhögött gondolom az illető, hogy jól beparáztatott. Nem volt szép dolog tőle!!!

Manapság olyan jó érzéstelenítők és altatók vannak, hogy 2 perc alatt nem érzel semmit. Emiatt ne aggódj.

2009. okt. 31. 21:54
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ezek szerint jól esett megszívatnia...

2009. nov. 1. 09:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy ahhoz is hülye volt hogy rájöjjön, elérzéstelenítették!
2009. nov. 1. 09:29
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mivel a császár hasi műtét, így gondolj bele olyan mintha valakit kerékbe törnének. Ki sem bírná! Szerintem aki mondta neked annak annyi sütnivalója volt csak, hogy nem altatásban császározták, és ebből levonta a következtetést hogy nem kapott semmi érzéstelenítőt. Jaj te jó ég hogy ilyet tényleg hallani...
2009. nov. 1. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!