Szülés után ki meddig sírt? És mit érzett hogy, miért sír?
Nálam reggel és du -n jön rám a sírás és azt érzem hogy nem fogok tudni helyt állni két gyerek mellett!Meg be pánikolok hogy most mi lesz hogy lesz az életemmel meg a gyerekekké .Meg nem bírok egyedül lenni mert akkor végem jön is a sírás.
Ha volt ilyen nálatok akkor meddig tartott?
Nálam az első fiamnál volt ez, mindenen sírtam, ha valaki eljött alig vártam elmenjen és már potyogtak is a könnyeim. Úgy éreztem, le vagyok kötve teljesen, mindig csak a baba, nem tudtam miért sír stb. Eltelt jó sok idő, mire rájöttem hogy ez a szülés utáni depresszió. Én nem mertem senkinek elmondani mit érzek, mert úgy éreztem rossz anya vagyok, és azért érzek így. De aztán elmúlt, de kellett neki 3 hónap. Most a másodiknál, már tudom, hogy mire kell figyelni, és idáig minden ok. Persze néha összecsapnak a hullámok, pl amikor éjszaka alvás helyett elkezd nézelődni, de ilyenek csak ritkán vannak. Ha nagyon magad alatt vagy, próbálj valakivel beszélni, ne tartsd magadba, mert csak rosszabb lesz!
Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!