Akinek volt már szülés utáni depije, síráson kivül mit érzett? Milyen volt a lelki állapota?
depi gondolom nme pepi::)
Én csak sírtam minden sz.rért vagy 4 hétig
Szió!
Az egyik nagyon lényeges tünet az volt nálam is, hogy mindenért sírtam. A másik pedig, hogy bezártság érzetem volt a saját házunkban, és úgy éreztem, hogy megfosztottak az önállóságomtól. Persze most már édes teher, de akkor nehéz időszak volt és a hormonok csak nehezítették.
Zita (8 hónapos kislány anyukája)
Én depressziós nem voltam, de ahogyan a könyvekben is írják, ha megindul a tej, akkor érzékenyebb lesz az anyuka.
Én kb 2 hétig feszültebb voltam, könnyen felhúztam magam mindenen, és hamar elérzékenyültem, sokat sírtam. Még azon is, hogy milyen szép a kislányom.
De aztán elmúlt, nem volt vészes.
Azt nem tudom hogy ez depi e,de én is hasonlóakkal küzdök.Azt érzem,hogy minden az én dolgom és senki se segít,nem elég a baba,de még a férjem is ki kell szolgálni....főzni,mosni és egy perc idő sincs magamra!Néha azt gondolom,hogy emiatt nem vagyok elég jó anya,mert teherként élem meg a kicsivel töltött időt.Pedig hidd el imádnivaló-de amikor rátör a hiszti.És apa csak annyit mond én fáradt vagyok,vagy mit csináljak vele?!ÉS ÉN?!Ő legalább elmegy heti 1-2x gitározni,de én sokszor a wcre se tudok nyugodtan elvonulni.Szóval ha még a net se lenne-szerintem megőrülnék.Mert hát szép és jó a babázás,de ő nem szól hozzád....és ahogy mindenki ígéri hogy jön látogatóba,na az csak ígéret.
És még folytathatnám,de gondolom neked/tek is megvan a saját gondotok.
Kitartás mindenkinek.... ;-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!