Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most léptem a 40. hétbe. A...

Most léptem a 40. hétbe. A máhszáj állapota 2111. Lesz ebből szülés a kiirt időpontig?

Figyelt kérdés
2009. jan. 8. 17:16
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Én is igy jártam,és csak egy nappal hordtam túl a csemetét.Reggel elment a nyákdugó,és este már meg is volt az apróság. Könnyü szülést kivánok!!!

2009. jan. 8. 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia, nekem a 37. héten volt ilyen a méhszájam és a dokim azt mondta, hogy nem valószínű, hogy kihúzzuk a kiírt időpontig. És így is lett, a 38. héten megszületett a kisfiam. Szóval szerintem már te sem vagy messze attól a boldog pillanattól, amikor először megölelheted a kisbabádat :)

Gyors és könnyű szülést kívánok!

2009. jan. 8. 18:03
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi csajok a biztató válaszokat.Rettegek attól hogy be kell feküdnöm a kórházba ha a kiirt időpontig nem indul meg.
2009. jan. 8. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!