Még 3 napom van a kiírt időpontig, de semmi jel sincs, hogy indulna a szülés. Viszont már nagyon félek, hogy valamit rosszul fogok csinálni a szülés alatt, valamit elrontok, elfogy az erőm. Normális ez, hogy ennyit aggódok?
Normàlis amit érzel.
Én 8 nappal tulhordtam a babàmat.
Mikor megindultak a fàjàsok,màr nem érdekelt mi lesz,csak kezdhessek neki.
Hihetetlen de azt kivàntam délben hogy 5 orakor megszülessen a pici.
5 ora 5 perckor tarthattam a kezembe.
Ne aggodj,hanem élvezd az utolso pillanatokat,amig még egyedül vagy,aztàn majd ha itt lesz a pici ö benne fogsz minden pillanatban gyönyörködni.
Lazitts.
Sétàlj.
Lesz böven eröd.
Nem érdemes rémtörténeteket olvasni,vagy azokra gondolni,
eröteljesen gondolj arra:minden rendben lesz!
Azon ne aggódj, hogy semmi jel sincs. Engem anyukám pontosan egy héttel hordott tovább a kiírt idóponttól.
Azon meg pláne ne aggódj, hogy mi lesz, mert gondolj csak bele. Neked is jobbés a babának is, ha egy nyugodt, kipihent, összeszedett anyuka vonul be szülni. Ha ilyesmin stresszeled magad, előre kifáradsz.
Gondolj arra, milyen jó lesz magadhoz ölelni, megismerni az illatát, a mosolyát, a kis sírását. Ezek a fontosak. És nem a rémtörténetek olvasása. :)
Biztosan tudod az élet más területéről, hogy minél nyugodtabb vagy, annál jobban megy a dolog.
Tudom, hogy mondani könnyű, pláne, hogy soha nem voltam még ilyen helyzetben, de szívesen megosztom a véleményem, és az ilyesmi általában bejön.
Sok-sok boldogságot és egészséget kívánok a babushoz kedves Kismami! :)
Nézd át újra meg újra az icipici ruhákat, és rájössz, hogy aki ezekbe belefér, minden fájdalmat megér. És nem is biztos, hogy a TE szülésed rossz lesz, talán kibújik hamar.
Én is félek, pedig második baba, még van 7 hetem, de másra sem tudok gondolni, mint a két gyerkőcre. Együtt vasalgatjuk a kis ruhákat a nővérével és olyankor nem félek egyáltalán.
Csak esténként rossz, mert már nem tudok aludni a pocimtól, olyankor én is kicsit kétségbe esem, de ránézek az első babámra (három éves...) és már alig várom a másodikat és elszáll minden rossz érzésem.
Szóval arra akarok kilyukadni, hogy keress egy számodra megnyugtató kapaszkodót, amire a vajúdás alatt is majd gondolhatsz, esetleg szorongasd a kedvenc kis ruhát mert ha ránézel, eszedbe jut: aki ebbe belefér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!