Ha a kiírt időpontig nem indul meg a szülés, akkor mi történik? Megindítják?
Ha a babáddal minden rendben van, jó a szívhangja meg minden, akkor meg ne engedd, hogy megindítsák. Fontos lélektani hatása van, hogy a babádé legyen a döntés.
Én 14.-re vagyok kiíra, tudom mit érzel, de türelem, Ő majd tudja mikor akar érkezni. Híztam 30 kilót, már menni sem tudok...Kitartás!!!
Ha nincs gond, nem szokták megindítani, legalább is ha egy héttel túlhordod, az még nem ok arra, hogy megindítsák. Mondjuk általánban nem szokott előjele lenni annak, hogy megindul a szülés. Én október 25-én még apámmal járkáltam a városban egész nap, semmit nem éreztem, másnap reggel meg jöttek a fájások (4 nappal korábban).
Azon ne aggódj, hogy nincs magánorvosod, azért sima terhesrendelésre gondolom jársz, szóval nézik azért, hogy mi a helyzet a babával. Nekem sem volt magánorvosom - szerintem ez tök alap dolog -, de a vége felé már minden harmadik nap be kellett mennem ahhoz a dokihoz, akihez tartoztam körzetileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!