Vasárnaora voltam kiirva de kislányom semmi jelét nem mutatja, hogy ki szeretne jönni. Ha szerdáig nem indul meg a szülés be kell feküdjek a korházba. Mit fognak csinálni? Meginditják a szülést?
Szerintem nem fogják megindítani, csak ha a baba vagy a placenta állapota ezt követelné. Én is majdnem 1 héttel túlhordtam a kislányomat.
Kitartás! Szorítok!
Ha megindítják, akor kapsz méhszáj tágítót, majd fájáserősítőt.
Nálam úgy volt, h túlhordtam, este 6-re be kellett mennem, kaptam egy méhszáj tágító tablettát, az kicsit fájt. Ez olyan hatású, h lassan tágít, és mondta a dokim, h reggelre már érezhetek némi fájást, úgyhogy aludjak éjszaka. Hajnali 4.40-kor pedig megszületett a babám:) A tabletta felhelyezése megindította a szülést, babám észbekapott, h mégis mozdulni kellene:)
Ha nem indult volna be, akkor reggel infúzióra kapcsoltak volna, és oxitocint kaptam volna. Próbálj beszélni a babáddal, h igyekezzen egy picit:) Nekem bejött, beszélgettem vele, h nem szeretném, ha szurkálnának, szóval induljon már el, mert nagyon várjuk már, h lássuk:)
Szió!
Nekem 6 nap után kellett befeküdnöm.
Minden nap NST volt, kaptam hüvelytablettát, zselét, végén voltam oxytocin terhelésen is.(nem is reagáltam rá) Sajna nekem nem tudták beindítani, a 10. napon megcsászároztak.(teljesen zárt voltam)
Egyébként minden kórházban másképp van, valahól többet is várnak valahol ennyit sem.
Szia:)
Én is túlhordtam. Szombatra voltam kiírva. Már pénteken befektetett a biztonság kedvéért. Hétfőn csinált magzatvízvizsgálatot, flowmetriát, minden rendben volt. Szerdán ezeket újra, akkor is rendben volt. Meg minden nap reggel, este CTG. Csütörtökön oxitocinos terhelés reggel 9-től, kb 1-kor burkot repesztett, nem tágultam, este 6 körül döntött úgy, hogy császár. Fél 7-re meg is lett a babánk:) Akkor, ott, annyi várakozás után nagyszerű érzés volt, hogy végre nekünk is meglett a babánk. Alig vártam, hogy hazajöhessek:)
Kívánom, hogy minél hamarabb veled legyen a babád:)
4 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!