Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hétfön be kell feküdnöm mert...

Hétfön be kell feküdnöm mert kedden meginditják a szülést, de hétfön a másik osztályra kell befeküdnöm mint ahova a szülés után visznek, akkor mi lessz a cuccomal? Ki hozza át a másik osztályra? Vagy vinnem kell magamal a szülészetre?

Figyelt kérdés
Akkor már 41 hetes leszek,de ugy néz ki nem akar kijönni a babám igy inditás lessz belöle,de nem tudom ez hogy müködik mert hétfön a terhespatologiára kell befeküdnöm szülés után viszont a gyerekágyas osztályra visznek(egy korház csak más emeleten van) ki hozza a cuiccomat utánnam vagy magammal kell vinnem a szülöszobára????LÉGYSZI IRJATOK FONTOS LENNE?MÁR NAGYON AGODOM!!KÖSZI!!Ja és ha nem viszem magamal a cuccom akkor ami kéne a szülöszobára(Zsepi,viz,törölközö,wc papir stb.)azt vihetem maggamal vagy a férjemmel hozassam be?(ö lessz velem)PÉCSEN FOGOK SZÜLNI AZ ÉDESANYÁK UTI KLINIKÁN?AKI OTT SZÜLT ILYEN HELYZETBEN VOLT IRJON!!!LÉGYSZIKE?KÖSZI!!
2008. szept. 20. 09:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt a helyzet.A terhespatológián otthagytam az ágyam mellett az utazótáskát.Reggel egy táskába összeraktam a cuccaimat, amit vittem magammal a szülőszobára.Volt ilyen un "vajudószoba" ott lepakoltam.Aztán mikor megszületett a fiam, a férjem átment a terhespatológiára és utánam hozta aa utazótáskámat.De van olyan ahol a nővérke viszi át.Ne aggódj!
2008. szept. 20. 09:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is ott szültem! Igaz, engem nem fektettek be korábban, de nem nagyon van lehetőség a cuccok elpakolására. Én mindent egy táskába tettem, ami a szülőszobán kellett azt felülre tettem és ennyi. Amúgy enni-inni nem szabad az édesanyák útján. Nálam úgy volt, hogy amikor bementem a szülőszobára, akkor vittem magammal a táskám, és azt betették az ágy alá/mellé. Amikor meg felvittek az osztályra, akkor a gurulós ágyra tették a lábamhoz.
2008. szept. 20. 09:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Voltam szülöszoba látogatáson,ott azt mondtákvizet lehet inni még ha nem is sokat ezért irtam.Köszi a válaszokat,még várom a többi tapasztalatot,nagyon jol esik hogy ilyen hamar irtatok.Köszi!
2008. szept. 20. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!