39 hetes és 2 napos vagyok. Ha a kiirt idöpontig nem indul be a szűlés, akkor mit szoktak tenni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 13:19
1/8 anonim válasza:
Naponta vizsgálnak és ha semmi gond nincs, akkor kivárják még azt a két hetet, utána indítanak csak :)
2/8 anonim válasza:
Nálunk is kivárják a 2 hetet,nem inditanak hamarabb. Igaz nálunk 40. hét után szeretnek befektetni a kórházba :(
3/8 anonim válasza:
én 40 hét 4 napra szültem.igaz, a 38. hét elejétől kórházban voltam, mert faros volt a baba és befektettek, hogy ha nem fordul meg akkor császároznak.semmi nem történt a 40. héten, elvileg 40 hét egy naposan adnak OTT-t, amitől vagy beindul a szülés vagy nem.nos nekem a 40 hét, 1 nap szombatra esett és hétvégén ilyet nem csinálnak.vasárnap éjszaka elment a vizem, nyákdugó és jöttek a fájások, egyből 5 percesek de állandóan leálltak.kétszer indítottak, semmi.2 napig vajúdtam, a végén már nem bántam, hogy kedden reggel a doki a császár mellett döntött, csak legyen már meg ez a gyerek :)) de elvileg úgy csinálják, hogy 40 hét 1 nap : OTT, ha semmi akkor megvárják a betöltött 41. hetet és indítanak.
4/8 anonim válasza:
Engem nem fektettek be, igaz, csak 4 napot húztunk rá.
Szerencsére minden rendben volt a várandósság alatt /és a kórház sem vett a nyakába plusz egy gondot :D
5/8 anonim válasza:
Én holnapra vagyok kiírva és tegnap voltam dokinál aki azt mondta hogy szerinte még talizunk jövőhéten az NST-n,tehát akkor meg fogja várni hogy betöltsem a 41. hetet,de bízom benne hogy nem kell indítani mert attól nagyon parázom!!
Szurkolok neked is hogy magától jöjjön a csöppség!
6/8 anonim válasza:
Naponta-kétnaponta kell NST-re járnod,csinálnak áramlásvizsgálatot,hogy nem öregedett-e még el a méhlepény.Ha minden OK,akkor várnak még,orvosa válogatja,hogy meddig.Én 40+6 hetesen szültem és magától beindult.Te még nagyon az elején vagy:D Pár nap és beindul az,bízz benne.Mozogj sokat!
7/8 anonim válasza:
ha túlhordás van beinditják de meg isi ndul magátol vagy mozgásodtol
8/8 anonim válasza:
vasárnap amikor esedékes volt, c sináltak amnioszkópiát, majd másnap NST-t, majd harmadnap megint AS-t, de akkor már benntartottak, mert előző este óta rendszeres fájásaim voltak, de nem sűrültek, és nyitva voltam két ujjnyira.kedd este fél6kor született meg a kislányom, de kaptam oxitocint, mert nem ment nagyon a tágulás, ez 3/4 óra alatt meghozta az eredményt, de nagyon horror volt, remélem, neked nem lesz rá szükséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!