Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor szoktak a babák befordul...

Mikor szoktak a babák befordulni? Még "csak" 25 hetes vagyok, gondolom van még ideje, de mégis mennyi?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekem az első lányom a 18.héttől már végig fejest volt.A második lányom a 18-tól a 30. hétig fejen volt aztán seggre ült,és a 37. héten fordúlt vissza..Ez teljesen változó..Ne izgulj van még ideje bőven...Örömteli babavárást...
2011. jún. 10. 20:00
 2/5 alaszka ***** válasza:
100%
Nekem 30 hetesen fordult meg...tudtam is, mert eléggé fájt, és aztán az uh mutatta is.
2011. jún. 10. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem az első babám a 35. héten fordult be. Már azt hittem nem is fog befordulni, de szerencsére mégis befordult.
2011. jún. 11. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Egészen a 6. hónapig faros volt a lányom. És egyszer csak mikor mentünk vizsgálatra már lent volt a feje. Éreztem heves mocorgásokat előtte, de nem gondoltam h azért mert éppen megfordult. De örülök h így lett, mert így természetes úton meg lett csekély szenvedés árán. :)
2011. jún. 12. 16:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :-)
2011. jún. 13. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!