Altatásban végzett császárkor is szoktak katétert felrakni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 20:33
1/9 anonim válasza:
Minden nagyműtétnél tesznek fel, azért mert a nővéreknek, orvosoknak tudni kell, h nem jön-e vér a hólyagodból (műhiba miatt v fertőzés miatt v a vese működésének ellenőrzése miatt)
2/9 anonim válasza:
Mindenképpen. Pláne ha alszol egyrészt nézni kell, hogy nincs-e benne vér, másrészt érdekes lenne ha műtét közben spontán ürülne a hólyagod, mert ugye alszol. másrészt x óráig nem lehet felkelni.
Feltétlen szükséges a katéter.
3/9 anonim válasza:
Igen, furcsa is lenne, az infúziót bekötik, műtét után meg fel se kelhetsz... az infúzióból szerzett folyadékot hogy szeretnéd üríteni?
4/9 anonim válasza:
mikor felteszik kellemetlen,de másnap mikor kiveszik és egyedül kell kimenned pisilni,hiányozni fog..:)
5/9 anonim válasza:
nekem altatás után rakták föl,nem emlékszem rá.
A kivétel az kellemetlen,de nekem az is az volt,amikor bent volt.így örültem,hogy megszabadultam tőle.
most október végén ismételten kapok majd egyet...:)
6/9 anonim válasza:
Igen,de ne félj tőle nekem 2Xszer volt már és a többi fájdalom mellett hidd el ez eltörpül.
7/9 A kérdező kommentje:
nekem gerinc műtétem is volt már de nem volt katéterem,és azért sem akarok,mert a gerinc műtétem miatt,nem ürül ki teljesen a hólyagom,marad bent kb 10ml és semmi kedvem összeszedni valami fertőzést,antibiotikumot nem szedhetek,így egy kicsit bonyolult lesz.A gerincem miatt nem merek rendesen szülni.
2011. júl. 8. 19:41
8/9 anonim válasza:
Az orvosok ennek fényében el fogják dönteni hogy szülhetsz-e hüvelyi úton vagy császár kell, és ha császár kell akkor lehet-e katétered (a katéter steril, nem fertőző) vagy nem lehet.
Nem a te dolgod ezen agyalni, azért vannak a szakemberek.
9/9 A kérdező kommentje:
ettől tartok én is!!nem fertőző ha minden steril...
2011. júl. 9. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!