Nem jött ki a pánikrohamod, mikor császárkor elérzéstelenítettek és nem tudtál megmozdulni?
Figyelt kérdés
Klausztrofóbiám van, szűk helyeken, vagy ha lefognak, rosszul leszek. Nem kicsit, és nem hiszti, valóban, ájulásig megy nálam a dolog. A vérnyomásom az egekben, leizzadok és sírvafakadok, és ami elzár, azon kő-kövön nem marad (kitépett ajtók, elszakadt ruhák, stb.) Nagyon félek, ha szülésre kerül a sor és császározni kell esetleg (mindenképp hüvelyi úton szeretném, de még odébb van, ki tudja)... szóval , hogy akkor milyen hatással van az emberre, hogy nem képes megmozdulni? Mennyire ijesztő? Kérlek, ne gúnyolódjatok a problémámon, tényleg komolyan kérdezem! Köszönöm!2010. jún. 30. 20:42
1/8 anonim válasza:
Ha ilyen problémád van, akkor elsözör is beszélj az orvosoddal, de valószinüleg akkor célszerübb a császárnál altatni, akkor nincs ilyen gond.
2/8 anonim válasza:
Szólsz az orvosnak és biztosan kapsz nyugtatót. De szerintem is altatnak inkább.
3/8 anonim válasza:
Szia nekem is rögtön az altatás jutott eszembe.
Meg az is, hogy ha neked ez az érzés ilyen erős, akkor a CTGvel is bajod lesz vajúdás alatt... Mert odaszorítják gumipánttal, és az ágyhoz láncol. Én is kishíján letéptem pedig nincsenek pánikrohamaim és bírom a bezártságot. Mindenképpen beszélj az orvosoddal erről, hogy találhassatok megoldást. Minden jót kívánok neked!
4/8 A kérdező kommentje:
SZiasztok! Köszönöm a válaszokat és ötleteket! Még csak most próbálkozunk a babával, csak nagyon tartok ettől, ezért tettem fel itt a kérdést. Köszönöm mégegyszer mindenkinek!
2010. jún. 30. 21:38
5/8 anonim válasza:
Bár én nem vagyok pánikrohamos,de azért ezen a részén én is aggódtam... :) Én azt a "trükköt" alkalmaztam,hogy bármennyire is hajtott a kíváncsiság,hogy érezném-e a lábamat,meg se próbáltam megmozdítani.És elég hamar ki is ment az érzéstelenítés,mert szinte ahogy vissza vittek a kórterembe,már éreztem hogy zsibbad a lábam és elég hamar visszajöttek az érzések a lábamba.De amúgy szerintem is azért ezt mindenképpen beszéld meg a dokiddal,de próbálj nem aggódni ezen! :)
6/8 anonim válasza:
En is panikrohamos vagyok es klausztrofobias, de azert nem ennyire...
Na mind1 a lenyeg hogy engem csaszaroltak, es lekotoztek, de valahogy nem hatott meg. Csak a babara gondoltam. Szoval fura, leirhatatlan erzes, de a lenyeg hogy teljesen ki voltam "kapcsolva" Nem lett semmi gond.
7/8 anonim válasza:
Kérjél epidurális érzéstelenítést, az csak elérzéstelenít, a lábadat tudod mozgatni. Bár ha nem bírod a mozdulatlanságot, inkább tényleg az altatást válaszd, mert Pécsett engem leszíjaztak a műtét közben.
8/8 anonim válasza:
szia én eleve a császártól rettegtem mégis az lett:( mikor mondta a dokim h visz a műtőbe bőgőgörcsöt kaptam, nem bírtam abbahagyni:( kértem az altatást mert tartottam az epidurálistól, de lebeszélt róla, mert akkor 1napig nem láthattam volna a kisfiamat, akkor nyugodtam meg mikor hallottam felsírni a picikémet! utána már nem is foglalkoztam vele h nem tudok mozdulni ott feküdt a cicimen az a gyönyörű kisbaba akire 9hónapon át úgy vártam!!!!! remélem te is az érzéstelenítésnél döntesz mert ez akkora élmény hogy minden félelmed eltörpül mellette:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!