Hogyan vizsgál meg a terhesség vége felé az orvos, hogy attól a szülés is beindulhat? Konkrétan mit csinál és hol érezni a fájdalmat?
Figyelt kérdés
Egyáltalán normális ilyenkor fájdalmat érezni?2013. aug. 18. 17:54
11/13 anonim válasza:
Nekem vizsgálta a vajúdás alatt. Mit ne mondjak, majdnem lerúgtam a fejét a nyakáról, annyira fájdalmas volt.
12/13 A kérdező kommentje:
Csak azt nem tudom valóban szükséges volt e ez minden esetben.
2013. aug. 20. 18:19
13/13 anonim válasza:
Nekem a nyákdugót választotta le kézzel. Én túlhordtam, és nagyon nagynak ígérkezett a bébi a méreteimhez képest, és jobbnak látta, ha megpróbálja beindítani, vagy legalábbis megsürgetni a szülést. A nyákdugó darabok napokig jöttek belőlem, de a szülés végül a nyákdugó leválasztása után csak másfél héttel indult be, magyarán nem a vizsgálat miatt.
A lényeg annyi, hogy a méhszájat tisztítja le, mert azon van ez a nyákos, véres váladék, és az ujjával végig törli, és nyilván ehhez kell egy kis erőt is kifejtenie. hát ... a combom is görcsben volt, úgy kellett lefognom, mert rángatózott közben, ahogy csinálta ezt a műveletet. Rohadtul fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!