Szerintetek fog végre valami történni?
De ugye rendszeresen mégy ellenőrzésre? Ilyenkor már naponta figyelik az embert, s ha kell - zöld magzatvíz - megindítják a szülést, ha nem indul be spontánul. Ne kockáztass!
Szép, egészséges babát!
Első vagyok: épp ma találkoztam egy kismamával, 38. hétben van. Minden nap ki kell mennie ellenőrzésre a klinikára, s ünnep után már be is kell feküdnie.
Én anno szept. 29-re voltam kiírva, 21-én ki kellett mennem ellenőrzésre.Nem akaródzott, de rászántam magam. Semmi fájdalmat, jelzést nem éreztem. Megvizsgált a doki, már zöld volt a magzatvíz, azonnal megindították a szülést.
Később azt mondta a doktor, kevés hiányzott, hogy nem lett szép kislányom...
Figyeld magad, mert nem mindig indul be a szülés magától, nem jelzi semmi, hogy esetleg bent baj van.
Egyik ismerősöm arról vette észre, hogy a karján lila foltok jelentek meg, s akkor napok óta nem élt már a magzata.
Isten őrizz, hogy azt hidd, ijesztgetnélek, de a józan figyelem,befelé figyelés elengedhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!